A NAV végrehajtást indított Orbán Viktor miniszterelnök közeli barátjának tartott Garancsi István befektetőcége, a Garangold Investment Zrt. ellen – írja a Népszabadság.  Az eljárás oka és a hátralék nagysága nem ismert.

A lap érdeklődésére a társaság technikai hibára hivatkozott, melyet állításuk rendeztek, de az elektronikus cégkivonatban a végrehajtási eljárás törlésének péntek reggelig nem akadt nyoma.

A Garanagold három éve hárommilliárd forint EU-támogatást kapott arra, hogy abból a Garancsi százszázalékos tulajdonában álló vállalkozás az általa ígéretesnek talált cégekbe fektessen. A Népszabadság értesülése szerint Garancsi tavaly a teljes nyereséget kivette osztalékként.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ez eleg verciki...Ezt meg ki sem tudja magyarazni, ha 100 %-ig o a tulajdonos a cegben... Termelni nem termel, nagy valoszinuseggel az EU megprobalta lekovetni a 2 milliard utjat, az meg ugye a napon felszivodott, es meg a teljes tavalyi profitot se felejtette kivenni a cegbol... Draga Propi, azert adhattal volna egy picit bovebb felvilagositast is...:o))) Most egyenlore csak egy kicsit orulok,... Majd ha meg tobb hasonlo hir lesz, az lesz az igazi jo hir...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@lampa laz: a lajostól tanulta a vicctor,hogyan kell swokat és nagyot akasztani,de az igazi tanácsadója az apja-az az átverések,kifosztások,bosszúállások nagymestere.
Jozefina
A céget felszámolják, viszont a sok-sok lóvét szépen zsebre rakta!!! orbán maffiában ez így helyes!!!
kukac50
Felébredt a NAV? Minden gazdagodót így kellene vizsgálni,nem azokat akik 1-2 ezer forinttal tartoznak.
Toby
Nyugi-nyugi, ez csak a tisztességes, elfogultság-mentes eljárás látszata, hogy no lám, vannak törvények és törvényes intézkedések még Szopáslandban!
Ezeknek a "hawer sáros" ügyeknek a végén van a lényeg, vagy Józsi bácsi a portás és Mari néni a takarító szívja meg nagyon!
karma1
@remenykedo: De en igenis orulok, mert a legszebb orom a karorom!...:o))) Es lehet, hogy most vegre valami megindul, es a burok szepen repedezik az orbani s@ggnyalok korul is...:o)))
Pedig ugy latom, Te is orulsz (orulnel ) ennek a szitunak...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.