A kormány több mint 3 év társadalmi vita és egyeztetést követően lezártnak tekinti a Liget-projekt kérdését – közölte Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter kifejtette, hogy minden érvet és ellenérvet mérlegeltek az ügyben, megkezdődik a kivitelezés és 2018-2019-re elkészül a beruházás.

Mint mondta, nem világos, hogy ki mi ellen tiltakozik, mivel a zöldfelületek aránya nőni fog a jelenlegihez képest. Megjegyezte: politikai akció lehet a dologban, ugyanakkor mindenkinek be kell tartani a törvényeket. Az építési területet a munkavédelmi és építésvédelmi szabályoknak megfelelően lekerítik, a kerítésen kívül azonban nincs akadálya a tiltakozásnak – tette hozzá.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Én meg azt nem értem, miért csak a ligetben tiltakoznak az emberek?
justhpeter
Nem érted Jani, nem érted. Persze, mert végtelenül ostoba vagy. Ezért javaslom, a miniszterségben becsüld meg magad, mert ha elcsapnak más munkát legfeljebb csak Lőrinc barátnál kaphatsz.
1magyar
Azért tiltakoznak, hogy a kormány is megértse az emberek szavát, akaratát. Azt a szart amit odaterveztek sokmilliárd pazarlásképpen meg se mertem volna mutatni normális embereknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.