Legközelebb az 56-os forradalom hatvanadik évfordulóján derülhet ki, mi történt a Makó-térségi Víziközmű Kft.-nél. A céggel kapcsolatban különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen tavaly – az ügyről rendszeresen beszámoltunk lapunkban. A nyomozás határidejét meghosszabbították: először február 23-áig, másodszor május 23-áig, majd június 23-áig. Most Szanka Ferenc csoportvezető ügyész, szóvivő kérdésünkre azt a tájékoztatást adta, „a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség által felügyelt nyomozás határidejét a Csongrád Megyei Főügyészség 2016. október 23. napjáig hosszabbította meg".

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Szégyen, ami ebben a városban folyik! Görcsöl lézer a bábjaival együtt, hogy valamit összehozzon a régi szoci vezetés ellen, de nagyon izzadtságszagú az egész, ráadásul eddig a basztatáson kívül semmi nem történt. Gusztustalan bagázs!!
karma1
@lópicigáspár: Ja, amikor ennyire ugybuzgoan hosszabbitanak meg egy nyomozast, bennem mindig az merul fol, hogy "na, most csinaljak a visszamenoleges ""bizonyitekokat"", - ugy nez ki,k ez az eset is ilyen lesz...Bezzeg, ha csak egy kis kapaszkodojuk is lenne...Mar vezetoszaron cipelnek be a szoci feltetelezett bunozoket...

Gusztustalan ez az erolkodes,... Remelem, mar nem sokaig tart...
vadnarancs
A fidesznek mindig bevált ez a taktikája. Elég azt szajkózni, hogy feljelentés sikkasztás, hűtlen kezelés miatt, az marad meg a tudatban. És nem az, hogy 3 éven keresztül nem tudtak annyit összeszedni a feljelentettekről, hogy legalább ejnye-bejnyét kapjanak. Persze a kártérítéseket kifizetik. A mi pénzünkből. Mi marad meg az egybites fejekben? A mocskos cucialisták loptak csaltak hazudtak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.