Üzbég, kirgiz és kaukázusi-orosz elkövetői voltak a kedd esti isztambuli reptéri támadásnak török források szerint. „Odarohantam, de a gyerekeim már halottak voltak” 2016. június 30., csütörtök 20:26, frissítve: csütörtök 20:26 Üzbég, kirgiz és kaukázusi-orosz elkövetői voltak a kedd esti isztambuli reptéri támadásnak török források szerint. A rendőrség 13 embert vett őrizetbe a támadás óta, akiknek közük lehetett az előkészítéshez. A keddi merényletben 43 ember halt meg és 230 sérült volt. A török kormány és a CIA is egyetért abban, hogy az elkövetők az Iszlám Állam terrorszervezet fegyveresei voltak. A keddi támadás áldozatainak kétharmada török volt, sokan a reptéren dolgoztak. Európai áldozat nem volt, a törökökön kívül a legtöbben szaúdiak és irakiak voltak.

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hajra, magyarok, csak igy tovabb... Az oroszok fele kell nyitni... Na, most gyertek elo a patkanylyukbol, futyiszhivok,... Mi van a menekult sziriaiakkal, arabokkal, iraniakkal, akiktol orban ludvercesen retteg, mint potencialis terroristaktol?

Remelem, tudtok meg olvasni, - bar ez nem kotelezo fideszes kornyezetben, eleg, ha idekaparjatok a fontrol leadott troll-szoveget...
Ennyi ex-csecsen harcos all az ISIS oldalan...

Kb 20 evvel ezelott az ex csecsen maffiozok voltak, akiket beengedtunk Magyarorszagra... Ok hoztak a kurvakat , a striciket, az olyan gatlastalan ex-zsoldosokat, akik a penzbehajtasnal az embereletet is parezer forintert mar elvettek, mindenre kaphatoak voltak. Azeri baltas, meg a tobbiek,... szijjaspetya, menjel gyorsan nyalintani egyet alijevnek, hatha meg nem vegeznek ki azert, mert nem fogjatok tudni visszafizetni a letelepedesi kotvenyeket, amiket ezeknek a maffiozoknak eladtatok. rogan, lazar, orban... lehet elokesziteni a menekuloutatokat , de figyelmezteteskent azert szolok: ezek nem szaroznak, nem nezik, kik voltatok majdnem 7 evig az orszag nyakan... Ezek lonek, mint az oroszok (by Hofi)
Varom a magasroptu cafolataitokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.