Sándor Mária, a fekete ruhás nővér, aki gigademonstrációra készül, úgy érzi, lehallgatják a telefonját.

Kedd este egy összejövetelen voltam, és amikor fél 11-kor hazaértem, még telefonon folytattuk a beszélgetést az egyik résztvevővel – nyilatkozta a nővér a Népszavának.

Nem először támadt az az érzésem, hogy nem ketten vagyunk a vonalban, aztán azt is hallottam, mintha leesett volna valami. Azt gondoltam, a beszélgetőtársam vacsorázik, de amikor rákérdeztem, azt felelte, ül a kocsijában és vezet.

A felismeréstől elemi erővel tört rám az idegesség és csak azt tudtam kiabálni, hogy tegyük le.

Sándor Mária arról is beszélt, hogy nem balhézni mennek az utcára. – Most is, amikor bejelentettem a péntek esti rendezvényt – mondta –, a rendőrségen azt mondták: Mária, magukat bármikor biztosítjuk, mert önök békés tömeget szerveznek. Tiszta dolgokért küzdünk, a szakmáért, a betegekért harcolunk, és csak azért kell kimennünk a Kossuth térre vagy bárhová, mert nem akarnak velünk tárgyalni az ágazat vezetői, nem akarják elismerni, hogy ami ma a magyar egészségügyben van, az nem mehet tovább. Én nem a rendszer ellensége vagyok, csak a magyar emberekért harcolok.

Sándor Máriáék ma este a Parlament előtt tartják demonstrációjukat. A Tanítanék Mozgalom, számos művész és sok civil szervezet jelezte, hogy segítik a fekete ruhás nővért.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Jaj. Akit lehallgatnak, azt lehallgatják. Nem úgy kapcsolódnak rá a vonalra, mint egy mezei konferenciahívás, hogy lehetőleg belehallatszon a lehallgató szuszogása is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kajla
ez ebben a formában hülyeség, a lehallgató nem kapcsol mikrofont a vonalra
justhpeter
Mire mennek a lehallgatással ? Értelmetlen.
Szókrakész
"A felismeréstől elemi erővel tört rám az idegesség és csak azt tudtam kiabálni, hogy tegyük le."

Miért kellett kiabálva letenni, letetetni?
Csak nem olyanokról beszélt?
Toby
@leszúrt rittberger: és arra emléxel, hogy az LMP-snek visszajátszották a korábbi beszélgetését?

Nem biztos, hogy technikai malőr, sőt...a gengszterrezsim egyik névjegye az "elégedettek" követtetése, úgy, hogy az illető mindenképpen észrevegye, ehhez ismerni kell a programját ehhez pedig kell a lakás- vagy telefonlehallgatás!
Ez így működik! Videó - és fotógyűjteményem van a csicskákról, akik egy része polgárőr, az utca végében lévő bérházba költöztek be, azonban nincs semmilyen tábla, ami a polgárőrségre utalna, fél éven belül már két esetben kapott "ez" a polgárőrség jutit! Amúgy semmi más látszatja nincs a polgárőri tevékenységüknek!

Talán arra is emléxel, aikor egy álló napig követtek egy újságírónőt még a budira is!
A hatályos btk- szerint ez mégcsak nem is zaklatás!
Ellenszere: videó-fotó-videó-fotó, haveri ellenfigyelések, hogy érezzék a törődést és pár eseben célszerű a lakásig elkísérni az "aktívistát" hogy tudja, visszafelé is működk a dolog és talán valaki, valahol elkapja, vagy más módon tesz kersztbe!

Ergo: kell a lakás/telefonlehallgatás, ha nem akarnak egész nap és egész éjjel kocsiból lesni!

Ez a fajtiszta gengsztermódszer! A másik ellenszer, hogy távollakó, telefonon is ritkán kapcsolatban lévő iskmerősökkel elkapatni és összekuszálni kezét lábát!
nezelodo
Vajon kit lep meg az, hogy működik a módszer? A mai fő-fő fülelő-vezető is a III/III-as generációt adók elkötelezett csoportjából került ki. Ha akarna sem tudna változtatni a beidegződésén, a vérében van a rettegés, mert tudatában van a tetteinek. Nem tudunk mást tenni, mint azt, hogy hülyére vesszük őket, és másokkal való kapcsolatainkat nem tesszük ki a közösségi oldalakra, kerüljük velük a telefonos és elektronikus levelezési formákat, és tehetnek a leskelődők egy szívességet, ha megengedjük neki. Ismerek olyan közszférában dolgozót, akit a főnöke "kért meg" a közösségi oldalának hibernálására, amíg dolgozik, gondolom nem ok nélkül. Aki meg retteg odafönn, csak rettegjen, és tanulmányozza a történelmet, mert mindig ők buknak el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.