Négy év hat hónap szabadságvesztésre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék egy fiút, aki a felügyeletére bízott hároméves kislánnyal fajtalankodott – tájékoztatta a törvényszék szóvivője pénteken az MTI-t.

A döntés nem jogerős, az ítélet ellen a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, az ügyész gondolkodási időt kért – közölte Gyimesi Kinga.

Mint elmondta: az akkor 16 éves fiú 2014 augusztusában a felügyeletére bízott hároméves kislánnyal egyedül maradt, "nemi szervét közösülési szándékkal hozzáérintette a sértett nemi szervéhez". A gyereket ekkor megfertőzte szifilisszel.

A szabadságvesztést a fiatalkorúak börtönében kell végrehajtani. Egyúttal a bíróság megszüntette a vádlott előzetes letartóztatását, és a másodfokú eljárás befejezéséig lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el – közölte a szóvivő.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ezek a primitív családok! Borzalom, ilyen az élet ahol a pénzért születnek a gyerekek. Erre nincs szüksége egy társadalomnak.
nemkati
Én már nem bánnám, ha jönne egy özönvíz vagy világégés és az emberiségnek mindent nulláról kellene kezdeni.

"Akkor ezt mondta Isten: Alkossunk embert a képmásunkra, hozzánk hasonlóvá: uralkodjék a tenger halain, az ég madarain, a jószágokon, az összes vadállaton és az összes csúszómászón, ami a földön csúszik-mászik. Megteremtette Isten az embert a maga képmására, Isten képmására teremtette, férfivá és nővé teremtette őket. Azután megáldotta őket Isten, és ezt mondta nekik Isten: Szaporodjatok, sokasodjatok, töltsétek be a földet, és hajtsátok uralmatok alá! Uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain és a szárazföldön mozgó minden élőlényen! Majd ezt mondta Isten: Nektek adok minden maghozó növényt az egész föld színén, és minden fát, amelynek maghozó gyümölcse van: legyen mindez a ti eledeletek! Minden földi állatnak, az ég minden madarának és minden földi csúszómászónak pedig, amelyben élet van, eledelül adok minden zöld növényt. És úgy történt. És látta Isten, hogy minden, amit alkotott, igen jó. Így lett este, és lett reggel: hatodik nap."

Látta, hogy igen jót alkotott. Ilyen ez a Jóisten? Hiszen ilyen a képmása amit nagyhirtelen 1 nap alatt teremtett.
DR Eric CARTMEN
Nahát, már megint ezek a "migráncsok" !!!
varirmag
16 éves és szifilisszes ! 3 éves kicsi lányt fertőzött meg !!! NÉgy évet kapott ???
És ezt nevezik igazságszolgáltatásnak ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.