Az Audi Hungaria mérnökei egy Lamborghini Huracánt teszteltek az écsi Rába Ringen, amikor vélhetően relatív gyorshajtás miatt a pályáról kisodródott az autó és szalagkorlátnak csapódott – írja a Kisalföld.

Az ütközés következtében vezető meghalt, a mellette ülő kollégája könnyebb sérülést szenvedett. A lap úgy tudja, a 31 éves sofőr nemrég kötött házasságot, és a nászútra készült.

Az Audi Hungaria kommunikációs vezetője megerősítette a hírt, és elmondta, a vállalat munkatársai valóban tesztelésen vettek részt. 

A rendőrség gondatlanságból elkövetett, halálos közúti baleset okozásának megalapozott gyanúja miatt rendelt el vizsgálatot. Mivel a baleset magánterületen történt, a részletekről nem nyilatkoznak.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Rettenetesen sajnálom a fiatalembert, ez egy nagyon értelmetlen halál ilyen fiatalon, de sajnos egy tesztelés során sok minden történhet, ezért is kötnek velük magas életbiztosítást.
Azért azt furcsának tartom, hogy a rendőrség gondatlanságból elkövetett, halálos közúti baleset okozásának megalapozott gyanúja miatt rendelt el vizsgálatot, hisz ez nem közúton történt,, ahogy a végén írják is!!
moareka
Olvasni is őrület, szegény fiatalok, nagyon sajnálom, őszinte részvétem családjának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.