Az Index megkérdezte a miniszterelnök sajtófőnökét, hogyan szavazna Magyarország uniós tagságáról, ha a kérdésben most tartanának népszavazást. Havasi Bertalan azt válaszolta, hogy Orbán Viktor szerdai, brüsszeli nyilatkozata mérvadó ebben az ügyben – abból viszont nem derül ki egyértelmű válasz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@Mirabilis: Isten is leküldte Jézust...! :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@Mirabilis: Sajnálom, ha beletapostam a lelkivilágodba! Személy szerint nem vagyok templomba járó, sőt materialista elveket vallok, így lehet sok ember lelkivilágába másztam. Sajnos a hasonlat nagyon is helytálló!
Borsodi
@lópicigáspár: Hoffi is meg mondta,hogy az a különbség Isten és Orbán között,hogy isten nem akar Orbán lenni.
kkalman
Csak a ß@rkeverés, mint mindig, ha kérdeznek tőlük valamit. Arra nem képes, hogy egyenes választ adjon. Igazi fidesznyik.
Csodálkozó
Azzal szórakozzon orbánc, amivel egyidős, ne a hazájával!
lópicigáspár
@Mirabilis: Ebben semmi durva nincs. Ha nem képzelné magát Istennek, talán emberként viselkedne. Egyébként Borsodi leírta az előzményt, Hofi személyében!
lópicigáspár
@Mirabilis: Volt szerencsém olvasni a Bibliát, pusztán kíváncsiságból és ugye az általános műveltséghez szerintem elengedhetetlen. Egy biztos, Stephen King irományai szerény elbeszélések hozzá képest!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.