Összeverekedett mintegy húsz, magát afgánnak, illetve pakisztáninak valló migráns a fóti gyermekotthonban – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

A rendőrök kiérkezésére a verekedést abbahagyták. Három migráns kórházi ellátásra szorult, nyolc napon belül gyógyuló fejsérülést szenvedtek.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója azt mondta: jelenleg az országban mintegy 7 ezer migráns tartózkodik, akiknek ügyei különböző szakaszban vannak. A fóti gyermekotthonban egyedülálló fiatalokat helyeznek el.

Nyílt befogadó állomásokon – mint ami pénteken Kiskunhalason is nyílt – betegek, öregek, illetve nagycsaládosok vannak. Azok, akik valamilyen bűncselekményt vagy szabálysértést követtek el zárt táborokban vagy idegenrendészeti őrizetben várják ügyeik végső elbírálását.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Hortobágyon történt robbanás kapcsán azt mondta: szörnyű, súlyos baleset történt. "A katonák esküjükhöz híven védték hazájukat, a haza hősi halottai" – fogalmazott Bakondi György.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"Három migráns kórházi ellátásra szorult, nyolc napon belül gyógyuló fejsérülést szenvedtek."

És persze mindezt a mi pénzünkből!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.