A felrobbant, 250 kilós bombából már el volt távolítva a gyújtószerkezet. Az elhunyt katonákat hősi halottá nyilvánítják, posztumusz kitüntetik őket. Öt gyermekük maradt árván.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"Úgy tudjuk, civil szakcégek nem vállalták a veszélyes feladatot, ezért a Magyar Honvédség I. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezreddel kötöttek szerződést. A teljes terület mentesítését a 2016. május 31-i véghatáridőig kellett volna elvégezni, de ez nem sikerült – épp a terület fokozott veszélyessége miatt – tájékoztatott forrásunk. Valószínű – mondta informátorunk -, hogy a késedelemről a kormány nem tájékoztatta az EU-t, azért sürgették a mentesítést, hogy ne derüljön ki a csúszás. Mivel a projekt késésben volt, fokozott terhelés nehezedett a terepen dolgozó tűzszerészekre."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.