Szombat délután rendezik a fővárosban a Budapest Pride-ot. A rendezvény az egyenlő jogokra és a megkülönböztetés ellen szeretné felhívni a figyelmet. 

A leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer emberek, illetve szimpatizánsaik felvonulása a Hősök teréről vonul a Kossuth térre. A szervezők szerint a tavalyi, rekordot jelentő húszezernél is többen lehetnek idén. 

A menet a fenti videóra kattintva élőben követhető.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Amúgy is kurva meleg van-már csak ti hiányoztatok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@perfekt: Nem kell velük foglalkozni. Vonulgassanak ahogy akarnak. Büszkélkedhetnek a nemi indenditásukkal az ő dolguk, bár egy kissé visszatetsző. Vannak ettől fontosabb dolgok is az országban. Lehet, hogy ha senki sem figyelne rájuk nem vonulgatnának.
perfekt
@Sziszifusz: Szia:Nem tudom elfogadni másságuk, ilyen gusztustalan megnyilvánulásait. Csinálják olyan helyen,ahol másokat nem-irritál.Ennyi.Nem nézem ,én őket--hányás az egész--és ez az ő büszkeségük?Ez is legyen az ő bajuk.
Sziszifusz
@perfekt: Aki nem figyel rájuk azt nem irritálja. Pont ez a polgárpukkasztás a céljuk. Nem kell velük foglalkozni és akkor okafogyottá válik ez a tevékenységük.
perfekt
@Sziszifusz: Megnézted azt az útvonalat-amin ez az ocsmányság elvonul.A Hősök teréről ! ! a Kossuth!! térre.Amennyiben a fővárosban élsz tudod, hogy ezen az útvonalon nem mindenki tud fenékkel fordulni feléjük.
Strong
Siralmas...
...ennyi buzeránst egy helyen...
szodoma és gomora...
Veleda
Ez a sok ember akkor is mozgósíthatná magát, amikor az egészségügyisek tiltakoztak a Kossuth téren.
Ez lenne ma a legfőbb attrakció a Hősök terétől a Kossuth térig? Elszomorító. Hájas vénemberek meztelenkednek rózsaszín zokniban és piros körömcipőben.És erre van igény, és rengeteg a szimpatizáns. A gyerekekről már nem is beszélve. Sok hülye szülő vinné inkább a strandra a gyerekét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.