Mint ahogy arról hírt adtunk, egy internetre felkerült videón az látható, hogy  egy fiatalember a budapesti 1-es villamoson üt és rugdal egy idős embert.

A támadót sokan felismerték, és fórumokon közzétették facebookos adatlapját. Ezután már nem volt nagy kunszt elkapni, és ahogy a rendőrség írta, D. Zsolt elszámoltatása folyamatban van.

A Borsnak Zsani, a fiú barátnője a történteket kissé más szemszögből vázolja. Bár Zsoltnak van drogos múltja, a lány szerint már több mint fél éve tiszta volt.

Leszögezem, nem voltam ott, nem láttam, mi történt, de állítólag vannak szemtanúk. Én azt tudom, amit Zsolt nekem elmesélt az egészről. A hírekkel ellentétben azt mondta nekem, nem volt benne drog, ezt majd a vérvétel úgyis igazolja. Arról is írtak, az édesapja kitette a viselt dolgai miatt. Maradjunk annyiban, az édesapja nem egy tisztességes ember, és több szót nem is érdemel. Zsolt azt mondta, amikor felszállt a villamosra, az idős úr már ott ült. Hangosan beszélt, kiabált, sokakat zavart a viselkedése, ittas volt. Zsolt is ivott, ez sem titkolta egy percig sem. Ő állítólag kérte az urat, fejezze be a hangoskodást, ne zavarjon másokat, az öreg ekkor esett neki, és megpofozta őt. Ebből kerekedett a balhé, aminek azt a részét rögzítették, amikor Zsolti is visszaütött

– magyarázta Zsani, aki azt is elárulta, párjával babát várnak, és attól tart, a stresszes napok megviselik a kicsi egészségét.

A barátnő szerint Zsolt önként ment be a rendőrségre. A hivatalos szerv által közzétett felvételen viszont az látszik, hogy a fiút az utcán kapták el, és barátságosan a nyakára térdeltek.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Valahogy nem életszerű a hölgyike védőbeszéde, kiváltképp hogy ott se volt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@kingsiderr: Mert más tesz ilyet? Talán a drogos!
kingsiderr
csak a cigány csinál ilyet azt ne mond már??? Ember te nézel hiradot vagy követed rendesen a hirportálokat??? Vagy rendesen olvasni nem tudsz és csak képeket nézel vagy mi?
Bringás
@kingsiderr: Nem az a kérdés, hogy ki csinál még ilyet! A kérdés, hogy kik milyen arányban!
kingsiderr
@Bringás: de akkor nem kell egyből mondani hogy cigány! Nem védeni öket mert van bennük is jó és rossz is!! De nem mindig őket kell elő venni ha ilyen van!
Bringás
@kingsiderr: Kik lehetnek?
Két család hetven fővel verekedett!
r2d2
@kingsiderr: 1993-as adatot közöltem, amikor egy rendőrtiszt barátomat azért zavarták el 47-évesen nyugdíjba, mert ezt a statisztikát adta le, mint a magyarországi börönök NB felügyelője. Pedig ő parancsot teljesített, pontos statisztikát közölt! De hát ugye a nagy LIBERALIZMUS! Akkor az SZDSZ úgymond nehezményezte, mert hogy képzel ilyet, hogy "C" kategória?! S látod, mi lett a nagy liberalizmusból?! Demo(cso)krácia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.