Felcsúti helyszín is ott figyel a Csontváry-ötletpályázatok között, ráadásul még díjazták is. Lehet, hogy csak vicc, de ki merne Orbán falujával viccelni?

Kihirdették a Csontváry Múzeum pályázati eredményeit, amelyek között akad egy kakukktojás. Remélhetőleg viccelt az az építész, aki egyenesen Felcsútot gondolta el az ideális helyszínnek – írja a Népszabadság.

Szakmai körökben él a gyanú, hogy a tervező beletrollkodott a pályázatba, nem várt sikerrel: a Miniszterelnökség díjazta az ötletet. A József nádor nevéhez kötődő alcsúti arborétum fölötti hegyoldalban, a csaplári erdőben ­álló kétszáz éves, tekintélyes libanoni cédrus köré épülne meg a stadion formájú múzeum. „A Bíráló Bizottság tekintettel a helyszínválasztásra, a pályamű építészeti ötletességére és a műalkotások iránt tanúsított érzékenységére a pályaművet megvételben részesíti." A Miniszterelnökség 500 000 forintot ad érte.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@nyanya001: Figyeld meg Nyanyuska, ha ez így lesz, előkerül a Debrecenből ellopott Csontváry kép is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Kultikus helynek szánják, koronázó templom lesz igaziból az a stadion formájú múzeum. Majd ide tódulnak a hívők, mint Mekkába szent kába kőhöz az igazhitűek.
karma1
Jezusom! EZ RABLAS!!! EZ nem tortenhet meg!!! A Csontvary kepek olyan kenyesek, szinte szallithatatlanok, es nemcsak a meretuk miatt! Hat ez a rohadt disznopasztor a csungohasuval mar barmit megengedhet maganak???
herczeg0210
Stadion formájú lesz itt még az Anyjuk ...ja is...
nemjoezigy
Ehhez a hírhez egy hányós szmájli illik!
simmering73
Az OPNI-t nem újra nyitni, hanem ott kellene felépíteni - mondjuk Makovecz stílusban. Mégis csak helyben lenne a terheltnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.