Egyre több a szexuális indíttatású támadás a németországi strandokon és fürdőhelyeken, írja a Bild a düsseldorfi rendőrség belső levelezésére hivatkozva.

Egy emailben arról tájékoztatták a rendőröket, hogy az utóbbi időben jelentősen megemelkedett a strandokon elkövetett szexuális bűncselekmények száma. A támadásokat általában fiatalokból csoportok követik el. A belső levelezésben az is szerepel, hogy "az elkövetők legnagyobb része bevándorló".

A rendőrség megerősítette, hogy létezik ilyen belső jelentés. A hatóság lépéseket akar tenni annak érdekében, hogy a jövőben jobban tudja azonosítani a tetteseket. Akit elkapnak, arról a helyszínen fényképet kell készíteni a rendőröknek.

A kölni tömeges nemi erőszak óta több olyan eset is történt Németországban és Ausztriában, amikor az országba menekültek uszodában, fürdőben fiatal lányokat vagy fiúkat molesztáltak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Állítsanak a fürdőhelyekre is biztonsági őröket. Szereljenek föl térfigyelő kamerákat. És igen, a lányokat föl kell készíteni arra, hogy mivel/hogyan kell védekezniük.
wagabund
a lányok fürödjenek csadorban, mint a többi elmebeteg...vagy...
...vagy kérjenek a muttitól hasznos tanácsokat, mégis hogy kell öltözni a strandon...

(éltem olyan országban, ahol nem is lehetett nyílvánosan fürödni...sehol...-most írtják is egymást rendesen)
Bringás
És az elmebeteg Merkel szerint a kihívóan viselkedő nők tehetnek mindenről!
Mikor ítélik már el bűnpártolásért?
perfekt
Ezek nem felfrissülni járnak oda,akkor tisztálkodnak-mikor tökig áznak.Azt írják az ütődöttek, akit elkapnak a rendőrök, arról fényképet kell készíteni.Ha-ha-ha , bucira vert fejekről minek a kép.
fekete
Megerdemlik.Koszonjek meg Merkelnek,ki odala'zitotta ezeket a muszlimokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.