Ellenszavazat nélkül választotta meg elnöknek az erzsébetvárosi MSZP-s szervezet Hunvald Györgyöt – írja a Nol.hu.

A Fővárosi Főügyészség  a múlt hét végén jelentette be, hogy Hunvald ügyében sikeresen indítványozta a perújítást. A Kúria május 2-án formai okokból hatályon kívül helyezte a Szegedi Ítélőtábla korábbi jogerős ítéletét, amely megállapította volt polgármester büntetőjogi felelősségét és szabadságvesztést szabott ki rá.

A hatályon kívül helyezés oka az volt, hogy a Hunvald Györggyel szemben indított büntetőeljárásokat nem egyesítették bírósági szakban.

A nagyobb ingatlanügyekben és a zuglói megbízások ügyében felmentették, csupán a kisebb súlyú cselekmények közül kétrendbeli hivatali visszaélés miatt szabtak ki rá egy év letöltendő szabadságvesztést.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Rendőrség, Ügyészség a rajtvonalon...
Újabb lejáratókampány, perfelújítás és a kapcsolódó dogok készülőben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@keresztapa: Nem tudok veled foglalkozni, meg az idióta meséiddel sem, ott add el magad, ahol hasonló kvalítású "színvonal" van, mint a tiéd!
keresztapa
@Toby: Próbáltam veled értelmesen kommentelni, de sajnos reménytelen eset vagy, ilyen felfogóképesség:,inteligencia nélküli személlyel, nagy butaságvolt részemről vélelmet értelmezni, veled, aki csak rád jellemző tulajdonsággal bírsz, mert más képességed nincs obszcén szavak alkalmazása , mutatása nélkül!
Toby
@keresztapa: Értelmesen csak értelmes ember képes kommentezni - kissé messze vagy ettől, majd belátod!
keresztapa
@Toby: Nálad csak ez a kettő hiány cikk az értelem és az ember:, értelem nélkül akarsz értelmes lenni, de csak a kötődő érzelmed az ami vezérel, képzeted meg a mosodába hipózva! A tudásodat meg a pártod határozza meg, te csak a kalitkás papagáj szerepét töltöd be, mert neked ez így jó. Aléchem sáiom! ( béke veletek) Ez a méltó elköszönés! zsidó módon!
bosszants
Maradva a tárgynál:
Ha a nemzetet romlásba taszító Orbán lehetett ismét kormányfő 210-ben, akkor Hunvald miért ne lehetne egy tolvaj banda* vezetője?

*minden pártot itthon tolvaj bandának vélek.
gulyasgyula
@Manhattan: !!
Külömben is Magyarországon csak nagyon kevés a politikai hatalmával vissza élő korrupt politikus ..Ezt bizonyítják az elmúlt 26-évben született BIRÓSÁGI ítéletek ..Mi már csak egy ilyen ártatlan nemzet vagyunk ..A HUNVALD ügy is ezt bizonyítja a végén még kártérítést is kap ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.