Szerdán kora este kiadott közleményében arra szólította fel a Ligetvédőket a Fidesz, hogy mielőbb tisztázzák, mi is "a valódi célja a Városliget megvédésének".

Azt írták: a szerdai rendőri szemle során kábítószergyanús anyagmaradványokat és eszközöket találtak. Felmerül a kérdés, hogy az aktivisták – emberek jóhiszeműségét kihasználva – valójában nem is a környezetért aggódnak, hanem egy drogtanyáért.

A kormánypárt közleménye szerint a zöldfelületért felesleges aggódniuk a demonstrálóknak, "ezt ők is tudhatják"; a felújítást követően a Városliget szebb, zöldebb, fásabb lesz – a főváros legszebb parkjává válik. A parkban csökken a betonfelület, a zöldterület nagysága nő, több fa és cserje lesz, a kivágott fákat pedig többszörösen pótolják.

A rendőrség nem sokkal korábban azt közölte honlapján: miután átadták a területet a bontást végző cégnek, a biztonsági szolgálat munkatársai több helyen kábítószer-fogyasztásra utaló jeleket találtak, ezért a rendőrök kábítószer-kereső kutyával átvizsgálták a területet. A helyszínen kábítószergyanús anyagmaradványokat – marihuánát – és eszközöket találtak és foglaltak le, a BRFK pedig büntetőeljárást indított kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A tájékozatlan embereket talán meg tudja etetni a fidesz, hogy ennél jobb terv nem is lehetne a liget átalakítására. Csakhogy azt titkolják, hogy maguk a pályázatírók ragaszkodtak hozzá, hogy a vasbetonos terv mellé valódi ligetfejlesztési alternatív tervet is készítsenek. Tehát van zöld alternatíva, csak ott nem lehet elkölteni több tízmilliárdot. Abból meg ugye nem lehet új fideszes milliárdosokat gyártani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Villon: Idézőjelbe kellett volna talán tennem a bűnjelet, hogy egyértelmű legyek! A mai magyar igazságszolgáltatásban az a bűnjel, amit az ügyészség annak nyilvánít! Annak pedig az esetek egy részében - főleg, ha ellenzéki belekeverhető - semmi köze a valósághoz!
bencemacska
@Jozefina: Teljesen felesleges itt észérvekre hivatkozni, OV megmondta... ez a helyzet. ha sokat kötekedünk, egyetlen fa sem marad!!!
Tessék csak a kisvasútra mondottakra gondolni!
Ahogy most kinéz a helyzet, az olimpia megrendezése idejére Bp-et felcsúthoz csatolják!!! Bp-en lesz a zsúfoltság, a nyomor, felcsúton a szórakozás és a bevétel!
Toby
@Bringás: Látod mekkora ökör vagy és még mindig bizonyítod? Vajon hogyan "tűntek el" a trógánra terhelő tartalmú bizonyítékok a pintérségen, amikor a bűnjelkezelésnek szigorú eljárási rendje és szabályai vannak?
Erősen átlag alatt vagy - kismókus!
human
@Bringás: Valamit félreértettél. Ha az ujjlenyomatuk rajta lesz, akkor örülhetsz. De nem lesz rajta. Legfeljebb az izom agyú kopaszok ujjlenyomata. Figyeld meg, hogy nem lesz gazdája a tűknek és a kanalaknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.