A herceghalmi Talentis Business Park irodaháza került legújabban Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester érdekeltségébe – írja a Világgazdaság.

A százezer négyzetméteres területen épült elővárosi irodapark tulajdonosa, a TBP Ingatlanhasznosító Zrt. júniusban került a Talentis Group Zrt. tulajdonába. Ezt a céget Mészáros és felesége még februárban vásárolta a Mammut bevásárlóközpontot is fejlesztő Kenyeres Sándortól. A Talentis Business Park viszont a névazonosság ellenére nem ennek a cégnek a tulajdona volt, azt egy Soldus Development Ingatlanfejlesztő Kft. nevű cégtől kellett Mészároséknak megvásárolnia, amelyben többek között Török Gábor politikai elemző is tulajdonos.

A TBP vezérigazgatója Csík Zoltán – aki egyben a Talentis Group igazgatósági tagja, és Mészáros Lőrinc számos cégében visel tisztséget –, kulcspozíciója miatt a felcsúti polgármester „gazdatisztjeként” is emlegetik az ex-rendőrt.

Az épület bérbeadásából tavaly bő 50 millió forint árbevételt termelt, a könyvekben nyilvántartott értéke mintegy 2,4 milliárd forint, de 1,7 milliárd forint tartozást is felhalmozott működése során az ingatlanoscég.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Hosszabb lesz az elkobzási lista, mint a Háború és béke.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@papa.49: Forradalom? En mar nem hiszek a tundermesekben. Aki teheti inkabb elhuz innen. Mar majdnem 1 millio magyar ment el! Nos ezert nem lesz forradalom, es ez a verszivo bagazs hosszu idore a nyakunkon marad. A valasztasokat meg manipulaljak mint 14-ben is. :(
papa.49
@Yoda69: Én még bízom benne, szeretnék még egyszer teljesen szabadon a fütyisz jelenléte nélkül lélegzetet venni itthon a Hazámban!!!
qxy
Majd amikor sírnak ezek a cecvarekok hogy nincs semmijük. Remélem a segg nyalók akkor is le térdelnek előttük.
Volt egy eset amikor az illetékesnek kellett hogy igaza legyen mert a törvény az törvény. 10 év, dolgozok, Jön az illetékes. .- Magát valahonnan ismerem??? el mondtam honnan. Ere ő , flegmán.- a főnököt keresem vele akarok beszélni. .- mi okból? .- Magára ez nem tartozik. .- Ja , mert el felejtettem mondani hogy én vagyok a főnök. .- Hát izé,,,,A munkára jelentkeztem..- Sajnos, ez magának nem való.- .- De miért?? .- Mert én mondom.
lampa laz
@justhpeter: tegnap, 18:37-re, vagy mint a barátok közt, jóban rosszban ...
Jozefina
Én azt gondoltam már nincs a környéken megvenni való ingatlan, föld, stb...
kukac50
Az,hogy 6 év alatt milliárdos lehetett Mészáros Lőrinc az Orbánnak köszönhető,no meg a NAV rosszul végzett munkájának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.