Nincs abban semmi, ha egy politikus mellébeszél, végül is ez a dolga. De a mellébeszélés színvonalában már erős különbségek lehetnek. Hiller Istvánnak, az MSZP újonnan megválasztott választmányi elnökének sikerült új minőséget teremtenie – írja a 444.hu.

Hiller csütörtökön az Inforádió Aréna című műsorának a vendége volt. Az egy órás beszélgetés végén a börtönviselt Hunvald Györgyre terelődött a szó annak apropóján, hogy bár újraindult ellene az eljárás, MSZP VII. kerületi alapszervezete mégis őt választotta elnökül. A riporter kíváncsi volt, hogy mit gondol erről Hiller.

„Ebben az ügyben nekem az a véleményem, mint a Magyar Szocialista Párt elnökének. És ezt elvi kérdésnek tartom. Azért, mert túl közel vagyunk a mi megválasztásunkhoz, és azért, hogy legyen világos, hogy itt nem többfejűség van az MSZP-ben. Az MSZP elnöke, a mi megválasztott elnökünk a párt első embere”

– felelte Hiller anélkül, hogy megosztotta volna, mit gondol Molnár Gyula az ügyről.

A riporter tovább próbálkozott, és milyen jól tette. Ami ezután jött, az tényleg történelmi volt:

„Mit tudnak ilyenkor tenni, amikor ezt nap mint nap meg fogják kapni” – kérdezte.

 „Nem!”

- vágta rá Hiller, akinek ezután még sikerült becsempésznie azt az információt is, hogy ő is volt már az MSZP elnöke.

A videón 10:28-nál kezdődik a Primissima-díjas mellébeszélés:

Összefoglalva: Hiller István, bár még nem tudja, hogy Molnár Gyula mit gondol, ő maga is azt gondolja, amit Molnár Gyula. Arról a Hiller Istvánról beszélünk, akit Orbán Viktor külön megdicsért kiemelkedő szellemi képességeiért.

Korábban a Propeller is körbekérdezte a vezető szocialista politikusokat, hogyan kommentálják, hogy a börtönviselt Hunvald György lett a "megújuló" MSZP VII. kerületi szervezetének elnöke. Válaszaikat itt olvashatja.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: A langyos kakiban pancsikolnak, a suska meg van, gondolod, hogy hiányzik nekik a küszködés, hát szerintem nem hiányzik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@prime777: Sajnos igazad lehet,mire a Magyar nép elszánja magát Orbán király lesz valójában már most is annak képzeli magát.Az Mszp most ásta el magát teljesen.Mire szavazni kell nem lesznek pártok,de ha lesz azt is Orbán fogja irányítani.
Szókrakész
Megtalálja zsák a foltját.

Ezért tart itt az eszementpé.
Ezért fog menni a levesbe az összes ellenzéki párt.

Már tisztelem Schiffert, hogy kimondta azt, amit.
Vizual
Hozzá szoktatok, hogy van egy vélemény ami a médiákban cunamit okoz. Minden seggfej ugyan azt szajkózza. Az MSZP hűen önmagához sokszinű igy sok vélemény elfér benne. Hiller az egyensúly lett a tétovázó és magát a politkából majdnem teljesen kivonó szegedi polgármester és hivei helyet. Ha tömegek egy véleményt szajkóznak mint a fideszes potentátok, Orbán szavait, akkor csak ugyan ugy birkák maradnak mint a még mindig a bűnözőket támogató szavazó. Elég a stratégiai cél, leváltani a FIDESZ maffiát, bűnözök csoportját. Vagy nem látjátok mi jön ? Rendet a rendőrség mellett már a kopaszok tesznek, saját izlésük szerint. Nem tudni mi hozza ki az Orbáni rendszer eltörlését. Mert eltörlik.
lampa laz
Ezekkel a választásokkal sikerült nekik megint a ßarba csapni. Olyan hatalmas céltáblát csináltak magukból, hogy a fidesz vakon is beléjük talál majd a kampány alatt. Nem beszélve arról, hogy akik eddig szimptizáltak velük még azokat is elriasztották.
papa.49
Figyeljétek meg igazam lesz az mszp. az 5 % ért fog küzdeni, hála a sok mameluknak, és itt most nem is sorolom fel mindet, mert a teljes vezetőség benne lenne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.