Kövér László szerint ha a magyarok képesek magukat megvédeni saját hazájukban, akkor ezzel az európai civilizációt és kultúrát is megóvják a migráció okozta identitás- és civilizációs válságtól.

Az Országgyűlés elnöke az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) kisvárdai nyári táborának keretében rendezett pénteki kerekasztal-beszélgetésen arról beszélt, minél több migránst fogad be és integrál Európa, annál nagyobb eséllyel fog bekövetkezni az a lehetőség, hogy később ők fogják integrálni a többségi társadalom európai kultúrájú, keresztény gyökerű tagjait.

Ebben a témában számos politikai küzdelem és vita zajlik most Európában, ennek része lesz az október 2-án megtartandó magyarországi népszavazás is – hangsúlyozta a házelnök.

Ha képesek vagyunk az "Istentől adott szállásterületünkön" a kultúránkat megvédeni, akkor azzal nemcsak saját magunkat, hanem az európai civilizációt és kultúrát is megvédjük, amiről a nyugati-európai politikusok egy része már nyíltan lemondott – jelentette ki Kövér László.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Kövér téved. A magyarok nem tudták megvédeni hazájukat mert egy Fidesz nevű képződmény elfoglalta, leigázta és kizsákmányolta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Bringás: Valoban, de en a masik ertelmeben hasznalnam a "koteles"-t,... Nyakba hurkolva, majd kis rantassal jo erosre meghuzva...Nem szeretem a sok vert, tudod...
Levendula
Mi pedig azért aggódunk,hogy holnap mi lesz az asztalunkon?
Hogy a jövő hónapban is be tudjuk fizetni a közüzemi számlákat.
Toby
Na wazze, a gumicsizmás szmokingos paraszt!
babp1982
Pont egy olyan kis kancsó aggődik akinek folyton folyvást folyik a szar a szájából? Hmmm...érdekes.

Ja nem én mondtam hanem Hofi Gáza,és milyen igaza volt!
DR Eric CARTMEN
Kövér modorával , a lapaj paraszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme az arcáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.