Kocsis Máté józsefvárosi polgármester és a Fidesz kommunikációs igazgatója azért perelte be Ungár Klára volt SZDSZ-es politikust, mert Ungár egy Facebook-posztban és egy interjúban is melegnek nevezte őt.

A bíróság néhány hete másodfokon kimondta, nem sértette meg Kocsis Máté jó hírnevét az, hogy Ungár Klára melegnek nevezte.

Kocsis most alaposan feldühödhetett egy ügyvédi felszólításon, ami a perköltség megfizetésére kötelezi. Facebook-posztjában Ungár Klárát és az őt képviselő ügyvédet, Nehéz-Posony-Mártont kezdte alpári módon gyalázni. A bejegyzést időközben letörölte, sőt, Kocsis facebookos oldala is eltűnt.

Mi viszont lementettük az örökkévalóságnak a posztot, íme egy kormánypárt kommunikációs igazgatójának megnyilvánulása 2016-ban, Magyarországon:

Így buzizik Facebookon a Fidesz kommunikációs igazgatója

Nehéz-Posony egyébként kommentálta Kocsis bejegyzését, ez volt olvasható alatta, amíg a fideszes el nem tüntette az egészet:

Dr. Kocsis Máté ma, a teljesítési határidőt követő 8 nappal végül megfizette a bíróság által megítélt perköltséget. Arra a megjegyzésére, miszerint magam is homokos lennék, azért nem kívánok reagálni, mert tartom magam ahhoz a perbeli álláspontomhoz, hogy a szexuális irányultságra vonatkozó valótlan tényállítás nem befolyásolja a személyiség társadalmi megítélését.

Frissítés – A poszt nem, de Kocsis Facebook-oldala ismét elérhető, és már ez a bejegyzés olvasható rajta:

A Facebook honi helytartói törölték a bejegyzésünket, pedig csak az igazat írtuk és jó vita lett volna. Azt meg nem szeretik a vélemény-terroristák, ezért akcióba lendültek, ment a bejelentés.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Tényleg kőbuzi lehet most már, vagy legalábbis van valami elfojtott kínja...

Normális férfiember már rég legyintene erre a sztorira, ez meg hónapok óta itt sivalkodik, szájkaratézik, aztán meg letörli a Facebookját mint a sértődött tinilányok szakítás után...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Egy szegény kibukott MIÉPes magyarázkodásai .
Jozefina
Az kiabál, akinek a háza ég. Minél jobban tagad, annál igazabb az állítás!!! Csak azt nem értem mi van ezen szégyenleni való??? Ez van oszt jó napot!!! Már mindenki régen elfelejtette volna.
Cicamama55
Szegénységi bizonyítványt állított ki magáról egy újabb Fideszes...
Toby
Én nem csípom a buzikat és ezt Lajos, a feleségem is igazolhassa. Mondta kocsis málé.
mariaberta
Miért? Nem az, ha ennyire jól ismeri a témát, mi más lenne? Nem szégyen az, szívesen látják majd a felvonuláson.
namihami
""Kocsimálé""--szegény VIII. kerületiek. De ti választottátok. Mi csak tőletek kapjuk. Kösz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.