Máris milliárdokkal tömné ki a kormány Farkas Flórián nem létező szervezetét? Hivatalosan még létre sem jött, de a legutóbbi kormányhatározat szerint úgy tűnik, máris kétmilliárd forinttal tömné ki a kabinet Farkas Flórián új roma szervezetét.

Forrás: romnet.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Horizont: Szerintem Flóri szervezete azt a hálót ami szavazni vitte a romákat. Orbánhoz hasonlóan vasmarokkal tartja még kézben most is a roma önkormányzatot annak ellenére, hogy színét nem látni sehol. Egy hangfelvételen is elhangzott, hogy továbbra is ő a főnök és semmi nem történhet nélküle. A másik, hogy Orbánnak tényleg belengethette, hogy ő bizony beszélni fog, ha a nyakába varrják az 1,5 milliárdot, ugyanis Flóri már ült hasonlóért és visszaesőnek számít. Göncz Árpádhoz fordult kegyelemért és sajnos meg is kapta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bereczné Torma Valéria
Farkas Flóián nemcsak a pénzt szereti,a szép magyar szőkét is,saját szememmel láttam mikor kézenfogva mentek Szolnokon!Igaz nem most volt már,reggelenként abban az áruházban kávézott ahol én dolgoztam.Már akkor is olyan ruhákban járt hogy kb.az én fizetésemből legalább 1.évig kellett volna sporolni hogy vehessek magamnak.
esdi
@papa.49: Ebben a körben a tejfeles köcsögből a vajas bödönbe esnek!
human
@Csizmás Kond: Úgy akarod beállítani a dolgokat, hogy gyakorlatilag Farkas Flóriánnak csak kevés köze van az eltűnt 1,5 milliárdhoz, bezzeg a többi cigánynak. Orbán szerepét is próbálod kiírni a történetből. Sőt az EU a hibás, mert valamiért pénzel tömi a romákat. Ezt akarod itt megetetni másokkal. Ezt nehéz szó nélkül hagyni.
Csizmás Kond
@human: ..ezeket te állítod...én leírtam mit képzelek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.