Február 23-án kopasz erőemberek akadályozták meg az MSZP politikusát, Nyakó Istvánt abban, hogy népszavazást kezdeményezzen a vasárnapi boltzár ellen.

Még aznap kiderült, hogy a Nemzeti Választási Iroda épületében akciózó kopaszok közül többen dolgoztak a Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató vezette FTC biztonsági szolgálatának. 

Nyakó kezdeményezte a rendőrségen, hogy az ügyben Kubatovot is hallgassák meg, de ahogy a 444.hu írja, kiábrándító választ kapott:

Az eddig lefolytatott nyomozás adatai alapján az eseményben szerepet játszó személyek kiléte ismert, Kubatov Gábor tanúkihallgatásától nem várható semmilyen azt ügy érdemét érintő releváns adat, vagy információ beszerzése, ezért a rendelkező részben foglaltak szerint az indítvány elutasításáról határoztam.”

Gyanúsítottat továbbra sem hallgattak ki, bár a rendőrség szerint az eseményben szerepet játszó személyek kiléte ismert.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ismét jól be kell fenyegetni, aztán majd megszólal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
A fideszmaffiózók szent tehenek. Ez a ner lényege.
Hofipisti
80 évvel ezelőtt a német rendőrség sem hallgatta ki az SA vezetőjét!
Desischado
Persze, hogy nem lehet! Hiszen a rendőrség is a maffia banda zsebében van! Itt vígan lehet bűnözni, lopni, hazudni, csalni - ha fideszes!
perfekt
Jahhh--Nevezett magához rendelte, ragyás tónit!
justhpeter
@Hofipisti: És mi lett a sorsa ? Na ugye !
namihami
Miért kéne kihallgatni? Hiszen mindent tudunk róla is, a dolgairól is.
Csakhogy...vegyük már végre tudomásul, hogy Ő is az érinthetetlenek kasztjának egyik, igencsak illusztris tagja. Innentől kezdve : Fújt a bőrgyár!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.