Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége lett az Altus Befektetési Zrt. új tulajdonosa. Gyurcsány Ferenc feleségének ajándékozta cégét, az Altus Befektetési Zrt.-t. A volt miniszerelnök tanácsadó vállalkozását eddig is Dobrev vezette, de így sem sikerült kivédeniük a kormányzati politikai támadásokat, amelyek uniós megbízások miatt érték az Altust. A vád az volt, hogy gyakorlatilag az unió pénzeli Gyurcsányt mint politikust, hiszen a cégből osztalékot szokott kivenni, miközben jövedelme egy részét a pártja, a DK támogatására fordítja. Az Országgyűlés egy éve még határozatot is elfogadott, amelyben megdöbbentőnek nevezte, hogy az unió a Gyurcsány-cégnek adott megbízást. A DK-elnök ezért fokozatosan kivonul az üzleti életből (de vagyonkezelő cége, a többi vállalkozást összefogó Altus Portfolió Kft. még megvan), és a teljesen a politikára koncentrál majd.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Helyes Ferikém, csak okosan befogni a mocskos fidesz pofáját, egyébként még orbánc ennyire ajéndékozós, csak közpénzt és csak nyalogányoknak! A rohadt patkány!
papa.49
Okosan tette, bár így is az lesz a nóta, hogy ő pénzeli a pártját, viszont a fütyiszt köznépi alapon pénzeli a hazugovics, meg a népizenekara))))))))))))))))))))))))))))))
Eriksson
Ez érdekes. Amikor megkapta az Altus az uniós megbízást, már akkor azt hangoztatták, hogy az nem Gyurcsány tulajdona, hanem a feleségéé.
Mikor hazudtak? Akkor, vagy most?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.