A kormány alighanem egy titkos, vállalatirányítási szereppel bízta meg Semjén Zsoltot. Amennyiben Állampolgár (Álpol) Impex néven esetleg új, és titkos vállalkozást alapított. A tünetek ugyanis aligha titkosak. Az export oldalán jó ideje zajlik a gazdasági exodus. Az import oldalon is rendszeresek a tervbeszámolók. S valamiért Semjéné a szerep, hogy ezeket megtarthatja. Már a 2014-es választások előtt is kétszázezer új szavazót emlegetett, és természetesen jelen volt pár hónappal korábban a félmilliomodik állampolgári igazolvány átadásánál. Amikor a kormányzat Böjte Csabának, a félmilliomodik állampolgár fiának a hátára mászva próbált kitűnni a katyvaszból. A 2014-es rizsa olyan tervelőirányzatot tartalmazott, hogy az akkori ciklus végére legyen meg a 600 ezer állampolgársági kérelem. Az, hogy ezt honnan gondolták összetarhálni az egy más kérdés. ahogy az is, hogy a letelepedési, vagy milyen, kötvényből mennyi extraprofitra számítottak, és számítanak a mai napig. Pénzben és...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igen. Ha nem sikerul visszahivni azt a majdnem osszesen 1 millio gazdasagi kitantorgottat Nyugatrol, akkor valahonnan muszaj nekik krealni szavazokat...Pedig ha ennyi penzt, faradsagot feccoltak volna bele a magyar gazdasagba, akkor most nem kellene ehhez a valasztasi csalasi eszkozhoz folyamodniuk. De mivel ennek a kormanynak a legnagyobb ellensege a magyar HONI allampolgar, (akinek a fejere nagyivben sz@rnak), igy valahogyan produkalni kell a szavazokat.

Szegyellje magat ez a szemet kormany, aki eluldozte az eszt, a szulokepes korosztalyt, a munkaskezet Magyarorszagrol,.
Remelem, mar nem sokaig tudnak garazdalkodni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@GeoCravker: még szerencse hogy van ahol kiéld a frusztrációdat...minden beírásodba belefoglalod a terelést a csúsztatást vagy a mellébeszélést mintha egy séma szerint szerkesztenéd a szöveget.
Nem érdekelnek a sablonos dumáid és szerintem nem is a vita kedvéért nyüvöd a billentyűzetet hanem propagandaterjesztésből. Sok sikert de ne feled nem mindenki veszi be az elavult dumádat.
Ha nem kötne le annyira a szövegszerkesztés, hogy ugyanazt el tudd mondani más köntösbe volna időd szétnézni máshol is és csak rájönnél, hogy ez az egész nem csak Magyarországi jelenség hanem már világi, kinőve a kontinenseket is.
Ez igaz nem mentség semmire, viszont csak helyi nyomorúságnak feltüntetni és azt követelni, hogy csak itt és csak neked teremtsenek bőséget, úri megélhetést és gond nélküli életet már annyira lesajnáló, hogy szavakat sem lehet találni a helyretevésre.
Tőlem sírhatsz panaszkodhatsz de ha magadért nem teszel semmit mehetsz a világba és elhiheted az itt leírta képtelennél képtelenebb jóléti meséket mert az is csak azért hazudik ilyen bátran mert nem tudod ellenőrizni a valóságot.
Szarba van az egész világ és a folytonos rabszolgapiacot megálmodó nagytőke meg is fogja valósítani ha nem lesz valaki tökösebb ember aki megállítja őket. Ezért van migráció, ezért van háború és ezért kapnak beleszólási jogot a politikába a sorosféle (azért említettem a vén szart mert mindenki ismeri) harácsok, mert nekik csak a pénz az istenük és már a félvilág politikusai a markukban vannak.
A jobb vagy baloldaliság itt nem segít, és azzal nem is lehet megoldani, mert az csak dogma és nem tett. Mocskolni lehet bárkit viszont úgy magasztalni valakit, hogy a sarát nem venni észre már nagyon nagy badarság...és te ezt csinálod, támadod a kormányt de nem tudsz alternatívát felajánlani...na én ezt nevezem agybajnak.
1magyar
@karma1: Egyik tényközléseddel ütöd a másikat. Miért ment ki máshová az ismerősöd ha ide annyira kellene a muszlim munkaerő?
GeoCravker
@Csizmás Kond: Veled szemben frusztráció? Sokat képzelsz magadról :-)
GeoCravker
@1magyar: Dolgoztam nemzetközi projekten. Külföldön. Tőlünk nyugatra. Soha senki nem kérdezte senki vallását. Pusztán az volt a mérce, hogy meg tudja csinálni vagy nem a feladatot?

De remélem, ha egy családtagod fuldokolna és egy muszlim vallású néger próbálná kimenteni, akkor hagynád vízbefulladni a rokont. Mert nehopgy már egy muszlim...
Csizmás Kond
@GeoCravker: hát persze...vagy szerinted mit kéne tennem ?
karma1
@1magyar: Sehol nem irtam, hogy elhagyta az orszagot. A Ma.o.-ra valo betelepitesnel pedig kihagyod azt az egyszeru lehetoseget, hogy az EU-bol is johetnek dolgozni Ma.o.-ra. Viszont hidd el, a keleti muszlim vallasu orszagban sem mindenki terrorista. Ezt csak orban probalja beleverni a magyarok fejebe, mert egyszeruen felelmet akar kelteni orszagszerte, mert egy megfelemlitett neppel sokkal konnyebb elbannia, mint egy ertelmesen, logikusan gondolkodo polgarsaggal. Az oktatast sem veletlenul verte, veri szet. Egy muvelt, ertelmes nepet nem lehet megvezetni, nem lehet ennyi hazugsagot lenyomni a torkukon.

Szo szerint ezt irtam: " De ha tovabbra is igy muxik a dolog, akkor lehet, hogy csak a tavozas lesz a megoldas. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.