Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője szombaton Budapesten sajtótájékoztatót tartott. Brüsszelezett, sorosozott egy jót, ekézte a baloldalt, majd rákente Kocsis Máté homofób megjegyzéseit Ungár Klárára.

Az elején Hollik arról beszélt, hogy a költségvetési bizottság javaslatát a héten szavazta meg az EP, és benne a magyar baloldali pártok, az MSZP, a DK, az Együtt és az LMP európai parlamenti képviselői. A javaslat szerint minden tagállamnak részt kell vállalnia bevándorlók elosztási mechanizmusában – ismertette a kormánypárti politikus.

Soros György két hete hasonló javaslatokat fogalmazott meg az EP-ban – fűzte hozzá.

Hollik István emlékeztetett arra, hogy a migránsok kényszerbetelepítésétől elzárkózó tagállamoknak migránsokként 78 millió forint büntetést kell fizetniük, miközben a 2014-2020 közti fejlesztési időszakban egy magyar állampolgárra hozzávetőleg egymillió forint uniós támogatás jutott.

A kormánypárti politikus szerint Brüsszel elvesztette kapcsolatát a valósággal, hiába a brit népszavazás, a növekvő elégedetlenség, Brüsszel Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével az élen továbbra sem hallgatja meg az európai embereket.

Ezt az adót és a büntetést a magyar emberektől vennék el, az ezt megszavazó baloldali magyar EP-képviselők tehát hátba támadták Magyarországot – hangsúlyozta a kormánypárti politikus.

Arra a kérdésre, hogy Kocsis Máté VIII. kerületi fideszes polgármestert, a párt budapesti elnökét, az előző ciklusban országgyűlési képviselőjét "homofób" Facebook-bejegyzése után is alkalmasnak tartják-e kommunikációs vezetőnek, Hollik István annyit mondott: a bejegyzés egy magánemberé, megsértett családapáé, és ha Ungár Klára nem sértette volna meg, nem került volna sor erre méltatlan színvonalú vitára.

Arra a felvetésre, hogy Magyarországot egyes várakozások ellenére sem vették ki a "bóvli" kategóriából a nemzetközi hitelminősítők, Hollik István annyit mondott: a magyar állampapírok forgalma azt mutatja, hogy a befektetők már régóta megbízhatónak tartják a magyar gazdaságot. Csak remélni lehet, hogy ezt előbb-utóbb a hitelminősítők is belátják.

Arra a felvetésre, mit szólnak ahhoz, hogy a rendőrség nem hallgatta ki Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját a vasárnapi népszavazás kezdeményezésével kapcsolatos visszaélés ügyében, Hollik István úgy reagált: rendőrségi döntéseket nem kommentálnak.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azt már tudjuk, hogy ki az az Ungár Klára. Még emlékszünk rá.
DE ""ki a f@szomazahollik"" (így tomisan), nemhogy nem emlékezünk rá, de még a nevét se fogjuk megtanulni. Egy, a sokszáz léhűtő közül, aki olyan, mint a pipacs, szimpla egynyári.
Igazándiból még az időért is kár lenne, ha egyáltalán meghallg... véletlenül bekapcsolva felejtenénk, a tv-t, amikor ""beszél"".
Toby
"... miközben a 2014-2020 közti fejlesztési időszakban egy magyar állampolgárra hozzávetőleg egymillió forint uniós támogatás jutott."

Sokkal kevesebbet kellett volna ellopni és szétosztani a cimbikék között - te ótvaros patkány!

Hollik magyarul: feketelyuk! Szabad fordtásban, de főleg meséjét illetően.
joopapa
Ezek a fityeszesek a sértődöttségükben a facsén kezdenek alpári módon kitárulkozni! Lásd Széles ettárs, vagy a sértett borász aki mata részegen irkált baromságokat, oszt másnap amikor rájött hogy miket írt azt mondta valaki feltörte a facse oldalát! Most itt ez a pisis máté, ezzel se az lenne a baj hogy meleg!
Borsodi
@joopapa: Ez a szomorú,hogy ezek a minta polgárok akik már nem is a földön járnak bármit is tesznek nem vonják őket felelősségre.Ha jobbikosok lennének akkor már régen le kellett volna mondaniuk,mert ez megengedhetetlen magatartás viszont a fidesznél ez természetes dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.