Két nappal később reagálni egy közleményre lehet olyan, mint a műanyag zacsiban érlelt zsemle. Rágós és gumiszerű. Amiért mégis időszerű lehet az, hogy közlemény témája sem sokkal kevésbé rágós és gumiszerű. Amennyiben a kvótareferendum bojkottja a témája. Amellyel kapcsolatban Fodor Gábor fejtette ki a véleményét. Ami, természetesen lehet neki. Annyira, hogy az igazsága morzsáit is kár lenne elvitatni tőle. Amennyiben a fotelben pihegés, mint szavazási magatartás valóban nem jelent semmit. Ezért, ezt a fajta bojkottot magam sem tartottam jó ötletnek. Nem most, hanem már a 2014-es választások kapcsán sem. Pedig, amióta két évvel azt megelőzően felmerült az ötlete, sokaknak volt kedves a felvetése. Függetlenül attól, hogy a passzív bojkott valójában a mindenkori hatalomnak kedvez. S ez az a pont, ahol nehéz lenne elvitatni Fodor véleményének igazságtartalmát. Még akkor is, ha ezt egyben összekapcsolja azzal, hogy Gyurcsány Ferencbe is fricskázzon egyet. Elvégre könnyen érezheti...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Lassan írom le, hogy a hibbant jobboldal is megércse: nem megyek el szavazni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glorianna
@varirmag: "Nem vagy a helyemben !" Mindkettőnk szerencséjére :)
varirmag
@glorianna: Ahogy mondod ! Nekem van kit féltenem.
Bringás
Van kit és van mit féltenem a betolkodókkal szemben! Gyere, szavazz NEM-mel és takarítsuk ki a megélhetési senkiháziakat au országunkból, vagy adjuk át Merkelnek,. aki hívta őket!
glorianna
@varirmag: felőlem mindenki attól fél, amitől jólesik neki. Ám néha nem árt a félelmeket összevetni a valósággal, hogy a tényleges veszélyekkel szemben ne maradjunk teljesen védtelenek.
GeoCravker
@Bringás: Az SA utánpótlását is kitakarítod az országból? S aztán hova?
Mert a kopasz megélhetési senkiháziak is itt vannakk ám..
nevemnick
@GeoCravker: hagyd, élvezkedjen csak egy olyan savazáson aminek a lényege az 5-7 milliárd forint egy részének elsíbolása, mert ez a savazás sem az eu-ban, sem itthon, nem oszt- nem szoroz. A fidess drága pénzért felméri saját magának, hogy közeleg a vég...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.