Kiszáradtak a Széll Kálmán téri fák. Ezt elsőként a 444.hu írta meg. A Budapesti Közlekedési Központ azt ígérte, hogy a fákat kicserélik. Az RTL Híradójának nyilatkozó kertész szerint a tér fekvése és a zöldfelületek kialakítása olyan, hogy minden nap ellenőrizni kellene a növényeket és az öntözőrendszert. 

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Többek közt ezért is erősen megkérdőjelezhető, amit a városligettel akarnak művelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Pubi! Ugye nem gondolod, hogy amíg Pol(pot) péter a főügyész, meg olajszőke pintérsanya a belügyminiszter, addig valami eljárás indul a zsiványok ellen? Meséld már el, hogy ki társalog veled itt erőről? Veled még társalogni sem lehet, mert érveid nincsenek. Csak mantráid: köszönjük miniszterelnök úr, lafaty. A miniszterelnök úr jól végzi a dolgát, lafaty. Ugyan már!
Bringás
Zsigerből írogat ide a sok magát "demokratikusnak" mondó sok kis pukkancs, akik minden áron a Fideszt akarják lopással vádolni, de nem jön össze!
Acsarkodjatok csak szépen, még ezt a kevés támogatót is elvesztitek!

Hajrá Magyarország, hajrá Fidesz!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Ki is írogat ide zsigerből, te agyhalott? Te toltad ide a képes feledet, májusban és nem veszed észre, hogy a kutya sem kíváncsi a mantráidra? Persze:hajrá fityisz, lafaty.
Yoda69
@Rózsika Hatházi: Hagyd ra, ne foglalkozz vele. Bringas orban digitalis golyostolla, snittpali E-valtozata. Meggyozni ugysem tudod, mert ez a szennylada penzert irogat ide, es csak szetoffol minden topikot. Az egyeduli megoldas semmibe venni.
human
@eszegfu: Biztos, hogy körbe térkövezték? Vagy itt vagy máshol láttam, hogy csak a térkővel megegyező színű törmelékkel van beszórva és pont úgy néz ki távolról, mintha a térkőből nőne ki. Amúgy ezt is ízléstelennek tartom, de gondolom a "városinak jó lesz".
eszegfu
@human: Ááááá! Semmi sem biztos! Csak talán az: mindegy, hogy egész térkővel, vagy zuzalékkal vették körbe a fákat, mindenképpen "egészségtelen" a növényeknek... szerintem természet ellenes is... de igy ugy gondolják lett egy kis zöld terület.:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.