Kiragadások. Sokszor a sok szövegből is kiragadott mondatok maradnak meg. Néha talán nem is érdemes mást megjegyezni. Néha azokat sem, mert a végén még összeakadnak a különböző irányból érkezett töredékek. Azért persze a világ csak termeli a hírmorzsákat. „Erdő Péter: Embercsempésszé válnánk, ha befogadnánk a menekülteket” „Stabilabb, világosabb szabályokra lenne szükség – jelentette ki a bíboros. Pillanatnyilag az egyházak nem jogosultak arra, hogy befogadjanak menekülteket. Ez tilos: ha így tennének, akkor embercsempészek lennének.” Czene Gábor/NOL 2015. szeptember 15. „Hiszen a németek és mi, közép-európaiak Európa alapértékeit őrizzük: a keresztény-zsidó világképet, a megbízhatóságot, hogy a szerződéseket betartják.” Orbán Viktor, 2016. február 25. „A menekültek védelme az Európai Unió humanitárius felelőssége” Angela Merkel német kancellár, 2016. július 10. (MTI). „"Miután kerülni szeretnénk határaink mentén az állandó tartózkodásra alkalmas hely létrejöttét,...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat igen,... Amikor a legnagyobb magyarorszagi katolikus - emlekszunk, a papavalasztaskor komoly eselyesnek szamitott! - ennyit bir kinyogni magabol, hogy " Embercsempésszé válnánk, ha befogadnánk a menekülteket” , akkor az az orszag erkolcsileg lenullazta magat elottem. (De az is, amelyik a 83 eves, egyedul tunteto neniket potencialis terroristanak tekinti...)

Szegyen, hogy ma ez megtortenhet Magyarorszagon...
GeoCravker
@karma1: Vállaltan kiragadások, de a hírtermésből. Ha nem is mindig a legfrisebből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.