Eladták a lovasberényi kormányüdülőt, de hogy kinek és mennyiért, arra a Népszava nem kapott választ a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-től.

A vevő személyéről a vagyonkezelő azért nem adott tájékoztatást, mert az adásvételi szerződést még nem írták alá. Az MNV Zrt. a Népszavát arról biztosította, hogy a volt kormányüdülőt a vonatkozó jogszabályi előírások alapján verseny keretében értékesítették a "transzparenciát és a nyilvánosságot teljes körűen biztosító Elektronikus Aukciós Rendszeren keresztül".

A lap majd két hete a Kormányinfón kérdezte az eladásról Lázár Jánost, mert a lap akkor úgy értesült, hogy a lovasberényi épületegyüttest L. Simon László, a Miniszterelnökség azóta menesztett államtitkára vásárolta meg áron alul, amit akkor a politikus cáfolt. L. Simon június 30-án azt közölte: "nincs közöm az említett kormányüdülőhöz, nem tettünk érte ajánlatot. Nagyon könnyen meg lehet tudni ki a vevő, nyomozzák ki!"

Az egyebek mellett jakuzzival, szaunákkal, fitneszteremmel, szoláriummal a kültéren sportpályákkal, úszómedencével rendelkező lovasberényi épület-együttes a rendszerváltás előtt a honvédség üdülőjeként működött, a környék kedvelt vadászterület volt. 

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na kinek ?
Hát a Gyurcsánynak DDDDD
Vagy a Bajnainak DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: csóringer vagyok, elesett, és gyenge. A kínaiak meg összeszedték már az összes kóbor állatot, se egy macka, se egy kuta itt semerre... Kezdjük azzal, hogy visszahívsz...:)))
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Na jól van wazze meghílak egy egyhetes kuty tetemére
de aztán befogod a lepcsest mert el kelene vinni innen .
wagabund
legalább humora van a csapatnak...

nevetünk...saját magunkon...pedig sírni kellene, mert a felső vezetésnek van csak joga rajtunk nevetni...nevetnek is rendesen...
Pálinkafőző Rézüst
@wagabund: majd a tüzes trónra ültetve is vihogjanak az elvtársak...
Desischado
@nyanya001: Drága Nyanyám, köszönöm mindhármótoknak, akkorát nevettem! Jut eszembe, talán ha megkotorászom a kukát, némi szikkadt kenyeret én is találok. Jöhetek én is? (nevet)
Megmondom kinek adták el, vagy orbán strómannak, vagy valamelyik csókos havernak!

@Pálinkafőző Rézüst: Drága cimborám, mikor lesz eme örvendetes esemény? Rögtön rohanok nézőnek rá!
Mobil123
@nyanya001: pedig csak lekisbukit akar :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.