Az ügyész szerint Tarsoly Csaba az általa létrehozott és irányított bűnszervezet határozott fellépésű, ellentmondást nem tűrő vezetője volt, aki a cégcsoport valamennyi cégének vagyonát saját vagyonának tartotta és a legnagyobb természetességgel akként is kezelte. A Questor-ügy keddi, első tárgyalásán a vádhatóság képviselője megkezdte a vádirat ismertetését.

Az 1550 oldalas vádirat öt vádpontban foglalja össze a 11 vádlott terhére rótt bűncselekményeket, az ügyész ebből kedden mindössze kettőt ismertetett, a harmadikba pedig belekezdett.

A bírósági tárgyalás szünetében néhányan a hallgatóság soraiból az elsőrendű vádlott Tarsoly Csabának, a cégcsoport vezetőjének azt kiabálták: "szégyelld magad!", illetve "gondolj a családodra!"

Az összesen 77 milliárd forint értékben elkövetett, 5458 rendbeli csalás és sikkasztás ügyében indult büntetőeljárás, amelyben a sértettek száma csaknem 32 ezer, a vádirat további pontjainak ismertetésével szerdán folytatódik.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Meg fogja uszni. orban senkit nem hagy az ut szelen. Foleg nem a maffia csaladtagokat.
Strong
Bűnös...az biztos..de milyen vádpontban?
Nem lesz mindegy, hogy 2-5 évig terjed-és pl: számviteli, és ...törvény megsértése...(megfelezve/házi őrizetben tölti le)
vagy 4-8 ig terjedő nagy értékre/előre megfontoltan ...stb...

ülni? nembiztos...de ítélet lesz...

Valahogy úgy gondolom, hogy megtervezett forgatókönyv alapján mennek az események.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.