Még mindig tart edzéseket a nagykanizsai kajakedző, akit tanítványai molesztálásával vádolnak. Az említett edző ellen már rendőrségi eljárás is indult. Az ügyet jól ismerő evezősökkel beszélt a Nyugat.hu.

Az edzőről, S. N.-ről a városban már korábban is több pletyka keringett. Legutóbb három éve került a figyelem középpontjába, amikor a Borsnak nyilatkozva elmondta, Facebookon kell munkát keresnie, mert tanítványai elhagyták.

Így került Nagykanizsára, ahol azonban nem mindenki örül neki. „Amikor idejött, már fenntartásokkal kezeltük, nem volt jó híre. Elismerjük, hogy sokat tett le az asztalra, de ha akkora edzőklasszis, akkor miért kellett facebookon munkáért könyörögnie? Kanizsán kívül más lehetősége nem volt.” – mondta el a Nyugat.hu informátora.

A portál szerint teljesen átvette az irányítást az egyesületnél, "olyan embereket ültetett oda, aki hozzá lojálisak, a többieket pedig elég undorítóan eltávolította."

Az edző keze alatt sok tizenéves gyerek dolgozik, többjük szülője kifogasolta is a módszereit. „Nem agresszív volt, csak túlságosan büntetett.”

Az öt molesztált lányról is sokat beszéltek a csónakház körül. Volt, akit autójában molesztált, de volt, akit írásban – írja a Nyugat.hu.

Ha csak egy embertől hallottam volna ezt, nem hiszem el, de rengetegen beszélték, hogy ha valamelyik kislány beleesett a vízbe, akkor a motorcsónakban kellett átöltöznie az edző előtt, aki a bugyit és a melltartót is levetette velük. A fiúktól ilyet sosem kért.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Honnan ez a sok pedofil a vizes sportokban? Vagy ott előírás a pedofília, mint pártunkban és kormányunkban a 30-s IQ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
OCC
Te faszopó - gondolom, mert illik a profilodra, hogy fidesznyikes kis köcsög vagy.
Akarod, hogy megbeszéljük?
Most!
A Q anyád, aki a világra szart egy olyan mocskot, mint te.
Akarod, hogy megbeszéljük - face to face?
kkalman
Honnan ez a sok pedofil a vizes sportokban? Vagy ott előírás a pedofília, mint pártunkban és kormányunkban a 30-s IQ?
volvós
@OCC: Na igy kell bánni, beszélni egy ilyen köcsöggel !!!
Face to face, és elfelejti a multját !! Kiváncsi lennék, utána
hogy törölgetné a törött kezével a szétzúzott koponyáját...
Bringás
@volvós: Megint erőszakra hívunk fel pubika és liberálisan fejszétverésekről álmodozunk kéjesen? Ráadásul köcsögözünk?
Olyan bájos, mikor liberálisékból kibújik a fasiszta állat!
eszegfu
Én nem tudom eldönteni, hogy az edző valóban pedofil, vagy sem... de egy biztos: én, mint szülő a legkisebb gyanus jel esetén nem engedném a gyerekemet többé edzésre! Pont nem érdekelnének az edző eredményei, mint ahogy az sem, hogy nincs más edzési lehetősége, és esetleg ezzel a "tehetséges" gyerekem elesik még a karrier lehetőségétől is! Majd fel- és bejelenteném ahova csak lehetséges! Szerintem általában egy gyerek nem hazudik ilyen ügyben, de talán még csak nem is "fantáziál"... persze, ha "egészséges" csalásban él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.