Két napja forrong az ország a DVBBS testvérpárja miatt. A kanadai lemezlovasokat azzal gyanúsítják, hogy két fiatal lányt az öltözőjükben bedrogoztak a Balaton Sound-os fellépésüket követően, majd elmenekültek a helyszínről, amikor a lányok eszméletüket vesztették. Korábban felmerült, hogy az egyik áldozat egy neves magyar tévés gyereke, de ezidáig ez nem nyert bizonyosságot. Most viszont a Tények Extrában Bényi Ildikó felvállalta, hogy az ő tizennyolc éves lánya járt pórul, amiért elfogadta a sztárok invitálását. "A lányomat annyira megviselte az egész esemény, hogy egyelőre egyáltalán nem szeretnénk nyilatkozni. "A nyomozóhatóságokkal folyamatos kapcsolatban állok, és mindenki biztosra veheti, hogy mindent el fogunk követni, hogy igazságot szolgáltassanak.- mondta megtört hangon a Duna TV műsorvezetője, majd hozzátette, mindenkit arra kér, tartsák tiszteletben, hogy neki most a lánya felépülése a legfontosabb.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...anyja lánya...jó úton halad a kicsike !!
RonaGyuri
az anyja hinti a szellemi drogot, a lánya meg szedi a valódit
volvós
...anyja lánya...jó úton halad a kicsike !!
papa.49
Elítélem a történteket, de azért a kishölgy is bőven hibás!!!
Pálinkafőző Rézüst
a récsölke telefonját sem véletlenül keresték jajveszékelve...
namihami
Na kedves Ildikó. Ezek most már Extra Tények.
Vajon milyen igazságot fog a magyar (Pintér-Polt duó) találni és szolgáltatni? Ráadásul kebelbéli áldozatok ügyében. És a helyedben inkább a lányodat venném jobban elő, és tőle próbálnám megtudni az igazságot.
Miért is mentek be abba az öltözőbe, miért ittak olyan italokat, amiről nem tudtak semmit hiszen nyilván hallottak már ezekről a szerekről, ha pedig nem, akkor 18 évesen neked nem kellett volna elengedni. Stb...
Tudom, innen könnyű tanácsot adni, de ebben az esetben inkább csendben kellett volna vizsgáltatni az esetet és nem nagydobra verni a lányok ostobaságát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.