Egy évvel a nagy port kavart mekis eset után úgy tűnik, továbbra is tartja magát az a vélekedés, hogy a szoptatás valami gusztustalan, ocsmány dolog.

Most az Allee biztonsági őre vegzált egy anyát a Válasz.hu cikke szerint, aki a 35 fokban nem átallott a fehérvári úti bevásárlóközpontba menekülni gyermekével. Ugyanez a hely egyébként tavaly még büszkén hirdette terjedelmes sajtóközleményben, hogy ők lettek az első pláza, ahova kutyával is be lehet térni. 

Juditék, mint anya a megéhező gyermekével azonban nem egy cuki loncsos komondor, így nekik nem jár az újbudai plázalégkör:

Furán érzem magam. Ma felszólítottak az Alleeban, hogy legyek szíves használni a baba-mama helyiséget, ami szerintem ugyan nem alkalmas szoptatásra, de mindegy. Odaállt fölém a biztonsági bácsi, és úgy mondta. Kérdeztem, hogy tudja-e, hogy néz ki az a szoba. Azt mondta, akkor szól a takarítóknak. Jah, ha csak annyi lenne... Megsemmisülten távoztunk. Még soha nem szóltak be nyilvános szopi miatt. Egyébként tök diszkrétek voltunk. Gondoltam a 35 fokban bemenekülünk egy kicsit hűsölni, míg apát várjuk. Hát a jövőben ennek is lőttek.

Frissítés

A cikk megjelenését követően az Allee az alábbi közleményt adta ki:

Sajnálattal értesült az Allee Bevásárlóközpont, hogy egy gyermekét szoptató édesanyát megzavartak anyai feladatai ellátása során. Az Allee menedzsmentje elnézést kér a kialakult helyzet miatt és egyben tájékoztatja látogatóit, hogy a bevásárlóközpont területén az édesanyáknak lehetősége van és eddig is lehetősége volt a nyilvános szoptatásra. Az Allee Bevásárlóközpont vezetése az esettel kapcsolatban vizsgálatot rendelt el.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Ha valaki ANNYIRA gyökér, hogy elzavarja a gyermekét szoptató anyát, abba bizony kár volt az anyatej!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
csak úgy körömreszelgetés közben...

...hát kérem szépen szégyen, amit ami itt van...gyanútlanúl bemegyek az alleeba, hogy vásárolok ezt-azt..szeretek oda járni, könnyen parkolhatok, nagyjából mindent kapok, amit szeretnék...sőt, átballagok a piacra, és ott is áldozhatok a sopping oltárán..
...hogy mi a bajom? hát az kéremszépen, hogy a férfiak zöme minősíthetetlenül lepukkant ruházatban megy be egy ilyen közösségi térbe...öreg faszik izomtrikóban szottyadtan, trottyosan, koszos zokniban, lehetetlen méretű széttaposott szandálban...a rövidnadrágból rettenetes vízeres lábak lógnak a földig, ha nincs rajta zokni, akkor olyan körmökkel, amik inkább karmok... koszos, fekete, hónapok óta nem vágták...ez így él otthon? az izzadó, büdös, nagyonkövér pasi nagy hasáról lóg a hasitasi, a gatya több számmal nagyobb, a pólóján csorog a büdös izzadtság...

és ekkor egy kedves színfolt...egy fiatal anyuka szoptaja gyermekét...nem látni sokat belőle, csak saccolni lehet, hogy a kisded mit csinálhat...ez a látvány feledteti a fent leírt borzalmakat...
és akkor odalép egy jólképzett őr?...igen,szegény odalép, mert a fülesén rászólt a monitor-szobában figyelő főnöke:-józsikám! takarítsd el azt a szoptató nőt... ha szívózik, küld a wc-be...
-értettem főnök, már megyek is..
micfild
@wagabund: számomra érthetetlen, hogy miért is zavaró egy szoptató anyuka... akinek a melléből kb semmit sem látni.
és miért is trendi egy hasig dekoltált plázacica akinél viszont mindent látni.
Füstölgő
@micfild: Mert rengeteg a nyálcsorgató, aberrált, ferde hajlamú!
Csodálkozó
Ha már - az állatvilág részeként - az emlősök rendjébe születtünk, tudomásul kell vennünk az ezzel járó előnyöket és hátrányokat. Továbbra sem értem, kit és miért zavar, ha egy anya a legtermészetesebb módon táplálja a gyermekét.
Érdekes: az senkit sem zavar, amikor - hány ilyet látok naponta! - egy kövér zsírsertés röfögve tuszkolja a hájfejébe a hamburgert? Netán csámcsogva-fújtatva-locsogva pörköltet habzsol?
Boááááá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.