Ahogy a gólyatáborokról jó darabig a „Pistának jó lesz”, illetve a lebukott nemi erőszak jutott az emberek eszébe, a Balaton Sound-ról alighanem egy darabig a hasonló képzeteké lesz az első gondolati vonulat. Amelynek alapját az vetette meg, hogy ájultan találtak két lányt a DVBBS–duó öltözőjében. Azóta is pörög a net a Sound-on, és a lányok esetén. Alkalmat adva arra is, hogy kifejtésre kerüljön egy egész kis esszé a neten „kurvázók” erkölcsiségéről. Mármint nem azokról, akik a neten keresnek pénzért partnert, hanem azokról, akik helyből lekurváznak másokat. A Kettős Mérce szövegét bármikor el lehetett volna sütni, de most jó alkalom volt rá. S annyiban egyet is lehet vele érteni, hogy bunkóság lekurvázni mindenkit, aki nő létére el mer menni egy ilyen rendezvényre, és ehhez nem egyhónapos mosdatlansággal készül a közeledők hárítása érdekében. De egyet lehet érteni azzal is, hogy a nemi erőszak akkor is nemi erőszak, ha az áldozat egyébként pénzért szolgáltat szexet. A „nem”...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ebben az idopontban mindig en vagyok az elso olvasod, es megint elsokent megallapithatom, hogy kivalo cikket irtal, nem haritva at a felelosseget csupan a lanyokra.
Valoban, minden ilyen helyzetben benne van mindenkinek a felelossege, ami esetleg csak annyi, hogy a szulo ezalkalommal KULON nem madzagolta a gyereke lelkere, hogy "lanyom, ma se fogadj el bontott piat, fuves cigit, rozsaszin pirulat", mert a gyerek esetleg mar szamosszor hallotta ezt. Meg talan a tobbi lany is. Ugyanezt, ugyanigy a szuleiktol.
DE: Azt meg mindig hianyolom, hogy a napi sajto nincs tele azzal, hogy a rendorseg eloallitott 4 vagy 5 ferfit, a DVBBS egyuttes tagjait, NEVSZERINT (mert miert ne tudhatnank meg ezeknek a szemeteknek a nevet, ha az aldozat mamajaet , Benyi Ildikoet AZONNAL bedobtak a koztudatba, elintezve vele azonnal a lanyanak is a karrierjet), es azt miert nem fujja a sajto, hogy eljaras indult veluk szemben azonnal, targyalas surgosseggel kituzve a jovo hetre, blablabla... MIERT NEM??? ES MIERT MAR MEGINT A LANYOK, akik hatodmagukkal mentek be egy oltozobe, - OK, eleg naivan - , de ahol megis elore kitervelt modon BUNOZOK fogadtak oket? Mert ez igy utolag is bizonyuithato volt, es miert nem hallunk a CCTV belso felveteleirol, amit szinten belengettek lehetosegkent, mint bizonyitek?

Szoval, ez megint egy kabatlopasi ugy, amiben maradtak a megszegyenult /megszegyenitett lanyok, es a teljes incognitot elvezo mocskos gazemberek...
GeoCravker
@karma1: A legtobb ilyenből kabátlopás lesz ...
Bár megelőzni jobb, mint teregetni. A nyilvános kiherélés sem tenné meg nem történtté...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.