Volt idő, amikor vallásos voltam. No, nem azért, (mint mostanában sokan) mert az volt az éppen aktuális nemzeti trend... azért voltam vallásos, mert elhittem az első szótól az utolsóig amit a plébános úr tanított. Nem is tanította, mesélte. Folyamatosan mesélte a bibliát. Kezdve az Ószövetséggel, folytatva az Újszövetséggel. Nekem csupa érdekes történet. Érdekes igaz történet, mert hiszen le volt írva, sok száz éves könyvekben, és a plébános úr mondta. Még a kételkedés csírája se merült fel bennem. Hát bent van a nevében is: Szentírás, sőt SZENT-ÍRÁS! Ez teljesen egyértelmű, nem?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Én is ismerek ilyen tanár-bácsit, pontosabban "tanár"-bácsikat. Csak a dolognak van poénja is. Kevés kivétellel, szinte megállás nélkül rohadt-komcsiznak! =))
Fekete Teréz
@RonaGyuri: Igen, most már ez a módi náluk. De az én tanár "bácsim" már az ő Istene (bárki is legyen az) előtt számolt el az elszámolni valóival.
bencemacska
OV édesanyja gyógypedagógusnak tanult (estin) és a tanítás helyett a pártközpontban való munkát választotta!
Vajon miért? Meggyőződésből, pénzért, több szabadidőért, hogy gyerekeit jobban nevelhesse???
Ja, vannak jó komcsik, meg rossz komcsik???
Vajon hány éves korukban kereszteltette meg a fiait?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.