Vizoviczki Lászlót 250 millió forintos óvadék ellenében házi őrizetbe engedik, ezután nem sokkal közleményben siet Rogán Antal segítségére. Kemény dolgokra derül fény a 444.hu cikkéből.

Vizoviczki házi őrizetében alig néhány nappal azután született döntés, hogy a Vizoviczkivel több szinten is kapcsolatba hozható Portik Tamás bíróság előtt ment neki Rogán Antalnak: azt vallotta, hogy 10 millió forintnyi eurót vitt az V. kerületi polgármesternek a belvárosi Fidesz-irodába. Vizoviczki nem sokkal a házi őrizetbe helyezése után közleményben sietett Rogán Antal segítségére, akiről egy kollégája azt mondta, hogy a főnöke a nyári szezonok előtt 4-4 milliót adott Rogán Antalnak, hogy a belvárosi teraszok kinyithassanak.

Vizoviczki ezek után most az ügyvédje útján tett egy nyilatkozatot, amiben tagadja, hogy ismerné Rogánt.

Kétség nélkül bizonyítható, hogy Rogán Antallal soha semmilyen kapcsolatom nem volt, még látásból sem ismer engem. Minden ezzel ellentétes hír a félreértés, butaság vagy rosszindulat tragikomikus terméke.

Ezzel szemben a 444.hu szerint Vizoviczki birodalma sok szálon kötődött az V. kerületi önkormányzathoz. Rengeteg beszámoló szerint lefizették a jegyzőt, Rónaszéki Lászlót, aki évekig dolgozott Rogánnak is, Vizoviczki élettársának Szebellédi István, Rogán kerületének könyvvizsgálója segített volna külföldre menekíteni a Vizoviczki-vagyon egy részét, ezen kívül hírbe hoztak önkormányzati dolgozókat, belvárosi rendőröket, és még az V. kerületi képviselőtestület egyik tagját is Vizoviczkiékkel.

Vizoviczki László az elmúlt 4 év nagy részét előzetesben töltötte, és mindent igyekezett megtenni annak érdekében, hogy mihamarabb házi őrizetbe kerüljön. Még alkuajánlatokat is tett az ügyészségnek, amikben megígérte, hogy segít leleplezni a Budapestet 2002 és 2010 között uraló baloldali maffia kulcsembereit. Az egyik 2013 szeptemberi ajánlatában azonban fenyegetőzött is, azt írta, hogy ha nem engedik haza, akkor elkezd beszélni a 2010 utáni politikai kapcsolatairól is.

Íme a levél egy részlete:

Maffiózó vette védelmébe Rogánt, miután egy másik beleszállt a múlt héten

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@lópicigáspár: Mert ez egy fideszes maffiózó !
No ! Értve vagyok ? DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qrfly
az engem támadó - a TE MAFFIÓZÓD - szar ember hiteltelen!!!

az engem megvédő - a MI MAFFIÓZÓNK - PÉLDÁS SZAVAHIHETŐ ÁLLAMPOLGÁRA HAZÁNKNAK !!

ilyen 1xű hüjecselédmagor kapise???
papa.49
@Desischado: Hidd el nekem is az lenne...
jolibaba
Mert holló a hollónak,,,, nem vájja ki a szemét!
Cat Buster
Van az a pénz amiért a kopasznak is korpásodik a feje!
jolibaba
Propeller... meg van az oldal, amit Te nem találsz, Segítek,,, Itt van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.