Vizoviczki Lászlót 250 millió forintos óvadék ellenében házi őrizetbe engedik, ezután nem sokkal közleményben siet Rogán Antal segítségére. Kemény dolgokra derül fény a 444.hu cikkéből.

Vizoviczki házi őrizetében alig néhány nappal azután született döntés, hogy a Vizoviczkivel több szinten is kapcsolatba hozható Portik Tamás bíróság előtt ment neki Rogán Antalnak: azt vallotta, hogy 10 millió forintnyi eurót vitt az V. kerületi polgármesternek a belvárosi Fidesz-irodába. Vizoviczki nem sokkal a házi őrizetbe helyezése után közleményben sietett Rogán Antal segítségére, akiről egy kollégája azt mondta, hogy a főnöke a nyári szezonok előtt 4-4 milliót adott Rogán Antalnak, hogy a belvárosi teraszok kinyithassanak.

Vizoviczki ezek után most az ügyvédje útján tett egy nyilatkozatot, amiben tagadja, hogy ismerné Rogánt.

Kétség nélkül bizonyítható, hogy Rogán Antallal soha semmilyen kapcsolatom nem volt, még látásból sem ismer engem. Minden ezzel ellentétes hír a félreértés, butaság vagy rosszindulat tragikomikus terméke.

Ezzel szemben a 444.hu szerint Vizoviczki birodalma sok szálon kötődött az V. kerületi önkormányzathoz. Rengeteg beszámoló szerint lefizették a jegyzőt, Rónaszéki Lászlót, aki évekig dolgozott Rogánnak is, Vizoviczki élettársának Szebellédi István, Rogán kerületének könyvvizsgálója segített volna külföldre menekíteni a Vizoviczki-vagyon egy részét, ezen kívül hírbe hoztak önkormányzati dolgozókat, belvárosi rendőröket, és még az V. kerületi képviselőtestület egyik tagját is Vizoviczkiékkel.

Vizoviczki László az elmúlt 4 év nagy részét előzetesben töltötte, és mindent igyekezett megtenni annak érdekében, hogy mihamarabb házi őrizetbe kerüljön. Még alkuajánlatokat is tett az ügyészségnek, amikben megígérte, hogy segít leleplezni a Budapestet 2002 és 2010 között uraló baloldali maffia kulcsembereit. Az egyik 2013 szeptemberi ajánlatában azonban fenyegetőzött is, azt írta, hogy ha nem engedik haza, akkor elkezd beszélni a 2010 utáni politikai kapcsolatairól is.

Íme a levél egy részlete:

Maffiózó vette védelmébe Rogánt, miután egy másik beleszállt a múlt héten

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@lópicigáspár: Mert ez egy fideszes maffiózó !
No ! Értve vagyok ? DDD
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Na, megette a fene, ahol egy kozszolga segitsegere egy hetprobas mafiozo vigyaz...Hogyan is lett atvilagitva rogan? Vagy tan nem is volt ?
Azert mar elerte a lakasa a nagykorusagot, es leallt a novekedesben?
namihami
Érdekes, hogy az egyik bűnözőnek lehet hinni a Tonó ügyében, a másik bűnözőnek pedig nem?
Most már csak az a kérdéses, hogy mikor, melyik a szavahihető és melyik nem. Ha a Toncsi mellett van, akkor igazat mond, ha ellene, akkor hazudik? Attól csak az Isten óvjon, hogy valami miatt a személyek forduljanak, mert akkor új magyarázatot kell majd keresni.
Bár Fidesz-módra az se lesz nehéz vagy ritka, hogy fordítanak 180 fokot. Nem az első eset lesz.
prime777
Én egyet kérdek.
Rogán miért nem ment el a szembesítésre a Portik Tamással szemben?
Hmmm?
Miért találtak ki hazugságokat,hogy ennél meg annál az újságnál volt nyilatkozni?
De tényleg,én vagyok hülye,hogy feljövök ide,elolvasom, és tudok ezekről a bicskanyitogató mocskos dolgokról.
És semmit nem lehet ez ellen tenni.
25 év alatt hazánk semmire nem vitte.
Most már a románok is jobbak.
Addig bassza az anyját ez a pár politikai párt ,még egyszer a nép megelégeli, és ki nem pusztítja őket a sok ügyeskedő manipulálásuk miatt.
Az kellene nekik.
Ekkora hazugságtengert.
És aki tényleg hisz nekik azokról más már nem hihet az ember,hogy ők is a rendszer részei és haszonélvezői.
lópicigáspár
Na kérem! Akkor most hogy is van ez? Az egyik azt mondja, hogy nem szabad adni egy maffiózó szavára! Akkor mégis igaz, hát valaki világosícccson mán föl, mer hüllén halok meg!
nyanya001
@lópicigáspár: Mert ez egy fideszes maffiózó !
No ! Értve vagyok ? DDD
Jozefina
Vizoviczky azt mondta, hogy nem ismeri Rogánt. Azt nem mondta, hogy nem köldött neki más csatornákon milliókat!!! Rogán sáros, nem kicsit nagyon!!! És Polt is!!!
Manhattan
Rogánról még a legsötétebb dolgok is elképzelhetők, ám a Jobbok gyenge szájtépése már ott megbukik, hogy nem a megvádoltnak, hanem a vádlónak kell bizonyítania igazát.
nemfideszes
Portik 15 évre jogerősen lesittelve. Vizoviczky szabadlábon, és nagy valószínűséggel maradhat is, ha csak... szóval kinek is van több vesztenivalója?
qrfly
semmi gond L/userek!!

erről van szó :

..."...Vizoviczki László az elmúlt 4 év nagy részét előzetesben töltötte, és mindent igyekezett megtenni annak érdekében, hogy mihamarabb házi őrizetbe kerüljön..."

sikerült neki ...
Sziszifusz
Vizoviczki tagadja a Rogánféle kapcsolatot, azért, hogy szabadlábra kerülhessen, és azért is mert nem akar a nyakába venni még egy bűncselekményt, amely az évenkénti 4-4 millió forint megfizetésével megvalósuló, vesztegetés lenne.
Ez a két ok épp elég ahhoz, hogy ne ismerje Rogán Antalt, még akkor sem, ha korábban "egy tálból cseresznyéztek"
jancsipapa
Hogy is mondták ,amikor Portik ellene vallott ? -Egy elítélt bűnöző szavai nem érdemelnek hitelt. Szerintem ez most inkább igaz ...
nemkati
@Horizont: Hogy mondhatsz ilyet hogy szar ember, mikor maga mondja, hogy aggódik az ország sorsáért, ezért nem beszél a politikai kapcsolatairól. Igazi hazaffy!
moareka
Bajban vagy Tóni, de nagyon, mert az egyik azt mondta, hogy benne vagy a másik meg azt, hogy nem, s ez sajnos egy nagy igen...így aztán Cilikének lehet, hogy közmunkát is el kell fogadnia...
szaboria1
Csak nem azt hiszi ez az alak, hogy ha védi majd megússza a büntit. Inkán azon gondolkodjon el nem találnak e egy fotót ahol ketten vannak együtt.
egyvandor
Mint látható van egy felszínen bohóckodó hatalom és van a háttér ahol eldől az emberek sorsa és van egy suttyó aki a nevét adja ehez a ner-nek becézett maffiához.. Úgy hívják Gorbán Viktor.
papa.49
Ritka szemét banda a fütyisz, az már biztos, de még lógni is fogtok...
Cicamama55
A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát... Jelentem,már két éve nem arattunk mi deviza hitelesek Rogán úr!
kukac50
Ilyen pénzekből nőtt Rogán háza ! Az igazságszolgáltatás véleményére vagyok kíváncsi.
human
@kukac50: Az a baj, hogy a bíróság is csak abból tud dolgozni, amit a rendőrség és az ügyészség elé tesz. A vörösiszap perben láttuk, hogy az tud nagyon kevés is lenni.
ila51
@papa.49: a fütyi az igen , de ezek kinyalják egymást
kukac50
@human: Az ügyészség téli álmot alszik nem piszkálja a Fideszeseket.
Desischado
@Horizont: Bingó! Ezek szerint nem vagyok hülye, mert én is ezt gondolom! Tuti, hogy ezért van a házi őrizet, és ezek után persze, hogy tagad a nyomorult! Sajnos, tartok tőle, hogy roggyant tóni ezt is megússza!

@kukac50: Kukac, észnél vagy barátom? igazságszolgáltatás, itt a fidesz nevezetű maffia banda alatt?! Röhög a májam, kuncog a vesém, röhög a vakbelem!
@papa.49: Drága Papa, de mikor??? Pedig már annyira spórolok rá! Életem egyik legszebb napja lenne!
Yoda69
Hat tonyo, ugy latszi mar asig er a szar. Remelem izlik A java eg csak most jon.
qrfly
az engem támadó - a TE MAFFIÓZÓD - szar ember hiteltelen!!!

az engem megvédő - a MI MAFFIÓZÓNK - PÉLDÁS SZAVAHIHETŐ ÁLLAMPOLGÁRA HAZÁNKNAK !!

ilyen 1xű hüjecselédmagor kapise???
papa.49
@Desischado: Hidd el nekem is az lenne...
jolibaba
Mert holló a hollónak,,,, nem vájja ki a szemét!
Cat Buster
Van az a pénz amiért a kopasznak is korpásodik a feje!
jolibaba
Propeller... meg van az oldal, amit Te nem találsz, Segítek,,, Itt van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.