Tájékoztatáskérésünk arra vonatkozott, hogy a Készenléti Rendőrség bevetési osztályai állományában a határ mentén migrációhoz kapcsolódó szolgálatteljesítések – „biztonságos határ” szolgálati feladatok – esetében a hivatásos állomány tényleges szolgálatai hogyan alakulnak.

Forrás: tmrsz.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
A TMRSZ a KR vezetőjének támogatását is kérte a tekintetben, hogy találjanak olyan megoldást a szakmai vezetés részéről, amellyel a migrációs helyzethez kapcsolódó leterheltséget a lehető legoptimálisabban megoldhatják, mivel a több mint egy éve tartó határvédelem okán – ami sajnos hosszú ideig így is marad meglátásunk szerint – a rendőri munka felhalmozódása, a folyamatos utaztatások, családtól való távollét, a határon lévő körülmények okán is stb. a rendőri állomány mind mentálisan, mind fizikálisan fáradt.

csak annyit kérdezek, ha a rendőri állomány 80 % a határ valamelyik szakaszán koplal , teljes készültségben ki marad az országban, aki tényleges rendőri munkát végez?
wagabund
..."bevetési osztályai állományában a határ mentén migrációhoz kapcsolódó szolgálatteljesítések – „biztonságos határ” szolgálati feladatok "...

erre mondta egy fontos egmondó a déli hírekben, hogy csökken a motiváció...

írhatnám azt, hogy tessenek fizetést emelni, de nem írom, mert azonnal elsütné valaki azt a viccet, hogy: -ugorj be a vízbe és úszd át a patakot...-de nem tudok úszni!...-és ha megfizetem?

szóval, ha megfizetik sem lesznek pihentebbek..nemcsak fizetést, de létszámot is kellene növelni

szerintem.
Sziszifusz
Az alap rendőri tevékenység mellett hosszútávon képtelenség ilyen hosszú határszakaszon ilyen szoros ellenőrzést, felügyeletet, ekkor létszámmal ellátni.
Szerintem ezt a feladatot az EU tagországaival közösen létrehozott egységekkel lehetne megbízhatóan, és kisebb leterheltséggel ellátni.
Orbán Viktor miért nem kéri a segítséget ? Talán azért, mert akkor kevésbé tudná gerjeszteni a migránsoktól való félelmeket. Így a helyzet politikai hasznát nem tudná lefölözni.
Inkább leamortizálja a végrehajtó állományt.
lópicigáspár
Tele van a tökük az egésszel! Nem tudják mikor rántják be őket szolgálatba, a kaja katasztrofális! Csoda, hogy nem szerelnek le zsinórba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.