A Jobbikhoz közeli N1TV ma közzétett egy dokumentumot, ami szerintük Vizoviczki László, a pesti éjszakai élet évek óta szervezett bűnözéssel gyanúsított volt urának 2013-as vádalku-ajánlata – számolt be az Index.

A 13 oldalas üzenet arról szól, hogy bár Vizoviczki jobboldali beállítottságú, de ha börtönben kell maradnia, a mostani kormányoldalhoz köthető ügyekről is kitálal.

Az "ajánlat" említést tesz egy "országgyűlési képviselő-polgármesternek" juttatott, milliárdos kárt okozó, rendszeres, nagy összegű kenőpénzekről, valamint olyan nevek és adatok átadásáról, melyek után "egyszerű rutineljárás a sikeres vádemelés". Az információinak 90 százaléka a 2010 utáni időkre vonatkozik.

Az NTV1 legújabb videója pedig arról szól, hogy a Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottja elmondja, az ügyészségi kihallgatásakor

hiába említette többször is Rogán Antal nevét, azt nem jegyzőkönyvezték, és kinevették,

amikor azt kérdezte, a politikusból mikor lesz gyanúsított.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ugyan már!!! Amig a polpot petike meg az olajszőke sintér sanya irányit addig addig nincs mitől félnie az arrogáns tonyónak!!!Maffiózó a maffiózónak nem vájja ki a szemét, a szemét!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Miért kell jegyzőkönyvbe venni.
Mindenki tudja, hogy róla van szó.
Törölt felhasználó
Elég volt már ebbe a beletörödömségből, hogy persze mert a Polt meg a haverok. Egy rendes országban, ha nem a rendőrség akkor az ember viszik be a sittre ezt a tetvet. Ez szól a 2006-os nagymagyaroknak is, akik ennek a töredékért zúztak, romboltak. Már róluk is tudjuk, hogy Kubatov kutyái. Nem lázadni kell, de nem kéne ennek a gyökérnek az irodája elé menni?
kukac50
Az igazságszolgáltatás a Fideszesek zsebében van! Rogán ügyét elfogják simítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.