A Kettős Mérce két hete tett közzé egy részletet abból a videóból, amit a Ligetvidők készítettek egymásról a Közlekedés Múzeumnál, amikor Komáromy Gergely aktivista ismét a tetőre mászott.

A meglehetősen távoli videórészleten jól látszik, ahogy az állami Városliget Zrt. alvállalkozójaként fellépő biztonságiak közül valaki sunyin hasba vágja Komáromyt, majd az aktivista összeesik.

A 444.hu-n most előkerült egy olyan videó, amit maga Komáromy készített, és testközelből mutatja meg az eseményeket. Jól hallható, hogy mennyire nem volt békés a sunyi gyomrost megelőző beszélgetés.

"Nincs jogod, NINCS JOGOD!!!, elhagyod a munkaterületet most"

- szólította fel az aktivistát a biztonsági ember, majd jött a brutális gyomros.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A kvótaszavazásnál elég ha érvénytelen lesz, de a 2018-as esetleges kormányváltásnál arra is figyelni kell, nehogy egérutat nyerjenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Itt már nem a migráncsoktól kell rettegni, hanem a magyar zemberek ellen bevetett, biztonsági őr jelmezbe öltöztetett, szteroiddal felturbózott, izomagyú, kopaszoktól.
Vizual
Képeken látni lehetett a sok "örző-védőt" ahogy kettes sorban felvonulnak a "védelem helyére". Azt tudom, sok félkatonai szervezet létezik, és mivel ezek civilek és ahogy hallom az ATV-n csak a munkahelyüket védték ill. a feladatot. "Ezért volt szabályos amit műveltek". Ezt egy vagyonvédő vállalkozás vezetője mondta. Talán "Kaja Ibrahimnak" hívták, ha értitek.
eszegfu
Hiába védik a "munkaterületet", ez nem jogositja fel a biztonsági őröket, hogy akár 1 ujjal is megérintsenek valakit... azonnal rendőrt kell hivniuk! Ezt ők nyilván jobban tudják... és mégis meg merik tenni...:(
human
@eszegfu: Mert tudják, hogy védve vannak. A választási irodánál is egy fotón a kopasz belevigyorog a kamerába és kezével mutatja, hogy "minden ok". Azaz már ott is tudták, hogy sem a rendőrség sem az ügyészség nem fogja őket "zaklatni" a jövőben. Hiába a fotók százai vagy az itteni video felvétel. A rendőrség rövid pórázon van tartva. De nem csak a rendőrség ügyészség. A NAV is távvezérelt. Az alkotmánybíróság meg full fideszes. Látszatdemokrácia van.
eszegfu
@human: Sajnos az Általad leirtakat joggal feltételezhetjük! Talán csak annyit pontositanék, hogy ez a fajta "engedékenység" nem minden örző-védő cégre vonatkozik...csak akiket mostanság megismerhettünk.
Törölt felhasználó
Szarházi náci éjszakai portások. Orbán értelmiségi kutyái:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.