Elhanyagolta, bezárta és bántalmazta gyermekeit egy fiatal pár a fővárosban, a rendőrök az anyát és a nevelőapát őrizetbe vették és előzetes letartóztatásukat javasolták – közölte a rendőrség pénteken honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint egy budapesti gyermekotthon munkatársai bejelentették, hogy egy hozzájuk érkezett testvérpár sérülései miatt bűncselekmény gyanúja merült fel. A gyanú szerint a két gyermek édesanyja, valamint nevelőapja elhanyagolta a gyermekek nevelését, ellátását: a pár a két-, illetve a három és féléves gyermeket rendszeresen bezárta a lakás különböző helyiségeibe, a nevelőapa pedig több alkalommal fizikailag bántalmazta is őket.

A BRFK munkatársai pénteken délelőtt fogták el a szülőket. Mindkettejüket gyanúsítottként hallgatták ki, és indítványozták előzetes letartóztatásukat – tették hozzá.

J. Szilvia 21 éves budapesti lakos ellen kiskorú veszélyeztetése, valamint személyi szabadság megsértése miatt, míg élettársa, H. László 18 éves budapesti lakos ellen kiskorú veszélyeztetése, személyi szabadság megsértése, valamint védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt indítottak eljárást – írta a BRFK.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
21 éves "anya" (??) 18 éves élettárs. Nincs több kérdésem.
Véleményem annál több és nagyon drasztikus!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@1magyar: a kommenteket olvasva látom sokan egy bizonyos csoportra gondolnak.
Tudod egy bizonyos anyagi szint fölött a szülők nyugodtan bántalmazhatják a gyereküket- nem fogják gondozásba venni. Az elmúlt időkben elég sokat olvashattál ilyet- igaz csak akkor ha a gyerek belehalt. Mert a jó anyagi körülmények a gyámhatóság szerint egyenlő a jó szülővel, pedig ez nincs így.
A roma családoktól nem bántalmazás miatt veszik el a gyerekeket, hanem anyagi okok miatt, bár a törvény szerint ezt nem lehet.
Csak a nácik megoldása a kiirtás.
1magyar
@Nil: A fényevőkre gondolsz? Mert azokat is ki kellene irtani! Aki gyereket bántalmaz bármely módon - megérett a halálra.
De a módosabbak között ritkább a gyerekbántalmazás.Sok szülő a szegénység feletti bosszúságát a gyerekein tölti ki, pedig azok nem kérték, hogy a világra jöjjenek.
Nil
@1magyar: a módosabbak között a szexuális zaklatás és erőszak a gyakoribb, amit ügyesen eltitkolnak
micfild
@Nil: nekem is éppen az újgazdag familia halálra éheztetett gyereke jutott eszembe,.
Nil
@1magyar: tévedsz- nem ismered önmagadat (sem) ha ilyeneket írsz
1magyar
@Nil: Az meg egyenesen vérforraló a szexuális zaklatás. Azokat nyilvánosan kínoznám meg mielőtt lelőném.A saját szülő kellene jelentse a biztonságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.