„Törökország Magyarország barátja és stratégiai szövetségese. Az ország főszerepet játszik Európa biztonságának alakulásában, ezért minden ami ott történik közvetlen hatással van Európára és Magyarországra” – kezdte sajtótájékoztatóját Szijjártó Péter a Liszt Ferenc repülőtéren, majd hozzátette: „Magyarország határozottan elítéli a péntek esti puccskísérletet, amelyet az áldozatok számából kiindulva terrorcselekménynek is lehet nevezni.” A kontinens és országunk érdeke is, hogy Törökországban stabilitás legyen, azaz, hogy az elnök ellenőrzése alatt tudja tartani a helyzetet – folytatta a külgazdasági és külügyminiszter, majd mindenkit megnyugtatott: nincs magyar az áldozatok és a sérültek között sem.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Na ez megzavarodott mint vasorrúbába a mágneses viharban! Inkább egy kísérlet volt a diktatúra megdöntésére!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Lófejű Péter minősített...Mindenki tud mindent,,,Szerencsére Orbán cimbóját nem gyalulták le,,mint egy tököt...oszt jó napot.
lópicigáspár
Na ez megzavarodott mint vasorrúbába a mágneses viharban! Inkább egy kísérlet volt a diktatúra megdöntésére!
Szókrakész
"„Magyarország határozottan elítéli a péntek esti puccskísérletet, amelyet az áldozatok számából kiindulva terrorcselekménynek is lehet nevezni.”"

A nevemben ne nyilatkozz!!!

Ti magatok se tudjátok, hogy erdogané tette, vagy erdogané tette.

Az áldozatok számából ítélve, akkor egy repcsi szerencsétlenség, egy komolyabb migráncs vs tenger is tenorcselekménynek számít?
Szókrakész
@lópicigáspár: Inkább egy jól sikerült kísérlet volt a diktatúra bebetonozására.
Egy tenoristát nem tudnak elfogni, most pedig hirtelen több, mint 6000 személy teljes adatbázisa, szokásai, a kész bírósági ítélet is megvan?
dr. prédikátor
Zselés prütyi!!! te úgy vagy hülye ahogy vagy!Nálatok nagyobb terrorveszély nincs!
papa.49
@lópicigáspár: Kösz, kora reggel sikerült egy jó röhögnöm)))))))))))))))
nezelodo
Petya a te gazdád csak két fegyvebuzi nyugdíjast tudott fogni akire aztán sikerült rámaszatolni a kormányfő elleni merénylet szándékát. (Azóta is igen szűkszavúak vagytok, mert kitör a közröhögés miatta). A nagy barát más formátumú, neki sem számít pár száz ember élete, hogy igazolja a diktatúrájának a fontosságát, létjogosultságát. Még jó hogy elaléltatok tőle!
simmering73
Én meg a magyar nép elleni bűntettnek nevezem azt, amit ti műveltek. Most akkor mi van prüntyögő?
eszegfu
Ha egy kicsit is gondolkodna, akkor M.o. nem lehetne "barátja" Törökországnak, amikor elitéli a puccsot -- ezek igen ellentmondó kijelentések --...és ahogy @Szókrakész: irja "erdogané tette, vagy erdogané tette"...
perfekt
Szijgyártó--mit pampogsz, te hormonzavaros.Amikor országunk belső ügyeibe beavatkoznak szavakkal-s tettekkel ,akkor jogosan reagálsz rá--de akkor te miért ugatsz bele más országok belügyeibe?Kérjél nyugtatót az ápolóidtól ammm.
Macskaszem
Zseléske, akkor a 2006-os székháztámadásotok és békés autó és kukagyujtogatásotok is terrorcselekmény volt, kettő az egyben puccskísérlettel egybekötve. Eggyel több ok arra, hogy börtönben rohadjatok meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.