Hadházy Ákos vadonatúj LMP-társelnök lett volna a Kossuth rádió reggeli műsorának vendége, de hiába kelt hajnali 4-kor, az adás előtt nem sokkal lemondták az interjút.

Hadházy Facebookján számolt be részletesen a kálváriájáról:

Legszebb hivatás a szivatás...A Kormányrádióba hívtak ma reggelre, meg is lepődtem, de nem kellett csalódnom. Miután a bejáratnál lébecoló három biztonsági őr beléptetett, jött a szerkesztő és közölte, hogy bocs, de átszerveződött a dolog és leléphetek:) Szép pálya a politikusi, pláne, ha az ember vidéki és négykor kell kelnie, hogy a reggeli műsorba biztosan odaérjen:) Állítólag dobtak egy smst a sajtósunknak...egyrészt hívhatták volna a többi sajtósunkat is, másrészt eddig még nem volt olyan, hogy egy újságíró ne tudta volna megszerezni a telefonszámomat, csak egy Google keresés kell a nevemre és azonnal kiadja az ügyeletes telefonom számát:) úgy tűnik, a Kormányrádió csak akkor oknyomoz, ha nagyon muszáj...Ez a cég kb 100 milliárdjába kerül az adófizetőknek. Ebből százezer ember kaphatna egymillió forintot, vagy egymillió százezret...(Aztán inkább valószínűleg csak néhányan kapnak is, de ők irtó sokat:( )

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Ne aggódj, hamarosan majd le akarnak járatni téged is, na addigra megszerzik!
Macskaszem
A kúrmányrádió teljesen lement kutyába. Kezdetnek egy kis megalázás, azután hazugságok terjesztése, rágalmazás stb. Bevált módszer, mire kiderül az igazság, már mérgez a hazugság ezerrel.
moareka
Sajnos lesz még több szemétség is Hadházy úr, legyen felkészülve...
papa.49
Másra nem is lehet számítani a ,,közrádiónál,,!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.