A rendőrök keresik azt a férfit, aki szóváltást követően megütött és többször megrúgott egy férfit az egyik erzsébetvárosi szórakozóhelyen.

A férfi 2016. június 19-én hajnali 4 óra 20 perc körül egy Akácfa utcai szórakozóhely teraszán szólalkozott össze valakivel. Ellenfelét egyszer arcon ütötte, majd amikor elesett többször meg is rúgta. A sértett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Támadója a verekedés után elhagyta a helyszínt.

Az elkövető egy 190-195 centiméter magas, sportos testalkatú férfi. Haja rövid, göndör, világosbarna színű. Arca szögletes. Az elkövetéskor piros és fehér csíkos pólót, sötét nadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8100 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es ”Telefontanú” zöld számon, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
A világos nadrágot mióta hívják sötét nadrágnak?
rackabajusz
@nemkati: amiota rendorok jegyzetelnek. (lesz meg ott mas eliras is...)
Bringás
Na ez aztán a bűnöző! Akik öregeket ölnek meg 2000 forintért, nem keresik ilyen lelkesen!
nemkati
@rackabajusz: Tudom már! Ez a negatívja a felvételnek!
Bringás
Az öregező férgeket kéne táborba nyomni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.