Kilencedik hónap – gondolhatnánk, ha nem tudnánk, hogy a miniszterelnök férfi, aki ráadásul tábornokban ki nem állhatja a pocakost.

Ő maga azonban igencsak elhízott, erről árulkodik az a fotó, amit egy müncheni vonaton készített róla valaki.

Döbbenetes pocakot növesztett OrbánFotó: 444

A 444.hu szerint Orbán hétfőn szállt fel a bajor városból induló járatra és este tíz körül landolt Budapesten.

173 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Jól él a mi kárunkra a szemét férge!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hat lehet, hogy magaval azert van megelegedve, mert (meg) nem tabornok! Kulonben meg biztos jo a szaboja...:o))))
verőce21
@karma1: Éppenhogy nem jó a szabója, már ajánlottam neki az én szabómat. Nézd meg, minden zakójának a hajtókája, gallérja csupa húzott az öltések egyenként látszanak, stb.
karma1
@verőce21: Ugy ertem: NEKI jo, vagyis nem rugja ki, mert megvan vele elegedve... Azert az a harmonikas gatya, amelyiken a szinpad (vagy emelveny?) elotereben all, azert az sem mindegy,: legalabb egy 10 centivel magasabb fickora keszult gatyo voolt...:o))))
verőce21
@karma1: Konfekcióból különbet kapott volna hétszentség!
karma1
@verőce21: Ja, csak a Majus 1 Ruhagyar mar nem uzemel...:o))) Miert nem vett peldat szijjaspetya millios zakojarol? Vagy elmehetett volna oda turkizni is orbanvitya, nem? ...:o)))Akkor legelabb nem lett volna olyan nagy balhe abbol sem...:o))
Desischado
Jól él a mi kárunkra a szemét férge!
bakegya
A mája...sokat kíván ...keveset emészt!-SPORTBÓL...D
szaboria1
@verőce21: Itt látszik meg nem tudja miként is kell öltözködni még a jó tanácsokat sem fogadja el. Sokszor látni nem tud viselkedni nem tudja mi az etikett.
dr. prédikátor
Akár egy hízott ártány!!!Már éppen vágó súlyban van!!! Igaz? cigus fecalicus!!!
Sziszifusz
Valami nincs rendben ezen a képen.
Orbán Viktor a repülőgép turista osztályán utazik ? Nem életszerű.
emerencia
@szaboria1: A maga teremtette suttyó légkörben megkapja a magáét még a testsúlya miatt is. Normális viszonyok között az ember tudomásul veszi, hogy a másik ember olyan amilyen. Orbánnál sem a pocakja mérete a legnagyobb baj hanem az, hogy bennszülött magyarok millióinak életét vágja taccsra az önkényes primitívségével.
1magyar
Ne ítélj,hogy ne ítéltess! Ilyenkor ez jut eszembe!
nemkati
@karma1: @verőce21: Ezen a pocin nincs az a szabó, aki segíteni tudna.
nemkati
@Sziszifusz: Mint ahogy a hír szól, ez egy vonat. Amire épphogy felfért.
nevemnick
Valahol kellett neki ,,tekintélyt" varázsolni.
Neki ez jött be kevés munkával...

:)
moareka
Nem kellene egy kicsit futni, mondjuk van elég stadion, ahol lehetne...
wagabund
óóóó...micsoda délceg, szép ember...pont olyan a hasascskája, mint az enyém...de jóóó...akkor most nekem elegáns, miniszterelnöki alakom van...ezt sem hittem volna...
olyan boldog vagyok...meg is mutatom a nejemnek...( a képet)...mert a hasam azt ismeri...morog is eleget miatta..

:-)
varrólány
Tekintélypocaknak magyarázzák az ilyet!.-))
Csizmás Kond
...ha nagy hát nagy...vagy itt mindenki manöken ?
cs.n.
Van ez a festmény, ugye :
img.444.hu/tallaiorban2.jpg
Na, most már tényleg kezd hasonlítani a vele egykorú Puskásra, ha másban nem is, hasban legalább. De még nem az igazi, bele kéne húzni, Pancho bácsi ebben is jobb volt:
www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/EUSA/79/54/04/795404_w2.jpg
cs.n.
Van ez a festmény, ugye :
img.444.hu/tallaiorban2.jpg
Na, most már tényleg kezd hasonlítani a vele egykorú Puskásra, ha másban nem is, hasban legalább. De még nem az igazi, bele kéne húzni, Pancho bácsi ebben is jobb volt:
www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/EUSA/79/54/04/795404_w2.jpg
nezelodo
Nem kell ezen poénkodni, nincs ruhaszárítójuk, és pálinkás hordón szárítja a first lady az ingeit meg a pólóit.
rdos
Annyira nem fontos, de ez egy repülőgép utastere, nem pedig vonaté.
magyarbakancs
Orbán miniszter úr azt mondta, hogy nem szereti a kövér tábornokokat, katonákat.
Pedig még a fején sincs a korona, ami nyomná a vállát és ez miatt kidoboritja a hasát.
eszegfu
@Sziszifusz: 5:49 Én is ugy gondolom... valami nem stimmel. A mi tapasztalataink szerint egy vasuti kocsi nem igy néz ki, még akkor sem, ha 1. osztályu... inkább egy repülőre hasonlit a beltere. Ha pedig ez valóban egy vasuti kocsi belső tere... hát akkor leesett az állam!:)
eszegfu
Nem az a baj szerintem, hogy pocakot "növesztett", hiszen ez egyrészt lehet örökletes adottság, másrészt a korral is "járhat". Egy kövér ember is lehet "gusztusos", elegáns, ápolt... én inkább ezt hiányolom. Ha csak Helmut Kohlt nézem, egy nagy darab, robosztus ember, a korral ő is elhizott, de még most is (tolókocsiba kényszerülve) egy jó "svádáju" ember! Többet kellene törődnie magával...ha már velünk annyira nem...
magyarbakancs
@eszegfu: Ez akkor vasúti személykocsi ha én meg gőzmozdony vagyok.
karma1
@Sziszifusz: Ez VONAT... Es igazad van: TURIsTAOSZTALY!...:o)) Most akar szerenykedni, hatha levonjak ezt az osszbuntetesbol...:o)))
karma1
@eszegfu: Neked is ajanlom rdos-nak kukldott linkemet. A Google-on rakattintasz az "Image"-re (Kepek) es beirtam a keresobe, hogy a TGV vasuti kocsi belseje. Ez jott le. Ja, es ennel meg vannak cifrabbak is.
A repulon pedig egyaltalan nem igy szamozzak az uleseket, hanem a betujelek a csomagtarto also szelen vannak, az ules hattamlajaban pedig nincs szam, hanem mindenkinek egy kis TV kepernyo van. Azert azt is el tudom kepzelni, hogy ez a TGV-n is van, vagy legalabbis valami zene, bar az ulesek karfaja ennel szimplabb a fenti kepen.
Ez meg egy nagyon fapados propelleres meghajtasu kisgepen is maskepp nez ki.
dodo571031
Na hülye firkász akkor vonat vagy göbzi???
eszegfu
@karma1: Én ugyan nem TGV vasuti kocsikat kerestem... de én is találtam hasonló fotókat. Bizonyára igazad van -- nem tudok vitatkozni, mert még életemben nem ültem bajor vonaton -- csak nekem azért vannak kétségeim, mert egyetlen fotón sem lehet látni olyan részekre osztott csomagtartókat, mint itt a cikkben és ami inkább a repülőéhez hasonlit... de akármi is ez az eszköz nekem tetszik! Ellentétben O.V. megjelenésével...
eszegfu
@magyarbakancs: 9:48 Akkor kezdjél gyakorolni... mert lehet, hogy tényleg vasuti!:)))
karma1
@eszegfu: Magan a TGV-n en sem utaztam, de a csomagtartok elrendezese kizarolag ebben a megoldasban elkepzelheto csak, ugyanugy, mint a repulon. (Ha meg emlekszel akar a regi magyar vasuti kocsikban a necchalos felso polcra... Az nem szaguldozott annyira, mint a mostani gyorsvonatok, ezert is biztonsagosabb egy ilyen csomagtarto. Egyebkent nem csak ez az egy kep jott le, hanem par szazezer, es egyik szebb, mint a masik. (Inkabb szivesebben utaznek vonaton, mint repulon, de sajna ezt nem tudom kikuszobolni...)
eszegfu
@karma1: Egyetértünk: ezeken a fotókon lévők mindegyike kulturált, szép, kényelmes. A vonatot én is jobban kedvelem... a repülőn baromira félek!
eszegfu
@cs.n.: 8:13 Egészen elfelejtettem ezt a festményt, amit Tállai a kezében tartott...de mostanra sem lett szebb és müvészibb!:))
rdos
@karma1: Mondom hogy nem fontos ahogy a tézsévé belseje sem. :-)

444.hu/2016/07/18/muncheni-jaraton-fotoztak-ma-orban-viktort

"A miniszterelnök hétfőn szállt fel a bajor városból induló járatra és este tíz körül landolt Budapesten. Mint látható, Orbán egyszerű sötét nadrágot és fehér felsőt választott a mai repüléshez. "
karma1
@eszegfu: Nem kell felni a repulon, egy vonat sokkal elobb osszeutkozik egy masikkal, emberi hibabol, mint egy repulo...:o)) En csak klausztrofobias vagyok, es ezert eleg nehezen viselem a nagyon zart helyeket, igy a repulot is, plane 12 oran keresztul egyfolytaban (ketszer is egymas utan, elotte egy kb. 2 oras uttal, utana meg egy egyoras repulouttal meg, es ket ora autouttal hazaig a repterrol,... Magyarorszagra utazva 3 nap (itt csutortokon delelott szallok repulore, es szombaton kora delutan vagyok Pesten.)...:o)))
eszegfu
@karma1: Könnyü azt mondani!:) "Józanul" én is tudom, hogy még 1 repülő sem maradt a levegőben!:) Meg hogy sokkal kisebb a balesetveszély, mint egy autóban. És mégis... A fóbiádra létezik esetleg valami gyógyszer, ami megkönnyiti pl. a repülőutat?
karma1
@rdos: Tudod, en rengeteget utazom repulogepen, de valahogy pont ilyet nem talaltam meg el soha,...:o))) Viszont Neked van igazad, mert sajat magat cafolja meg az utolso mondataval, amit ideztel.
Akkor viszont van egy olyan erzesem, hogy ez inkabb egy piszok jol sikerult photoshop, mert neha meg nekem is telik business class-ra, es az egeszen maskepp nez ki (Ilyen geppel repultem 2012-ben. 13 oran keresztul totalisan egyszemelyes kenyelemben, a kis zsamolyra teszik fel a stewik este a kinyithato matracot, es teljesen VIZSZINTESBEN tudsz aludni. Es ez csak a business class, nem is first class)

www.google.co.nz/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=667&q=air+new+zealand+business+class+777-300&oq=Air+New+Zealand+business+&gs_l=img.1.1.0l10.3546.12337.0.16894.25.10.0.15.15.0.268.2027.2-8.8.0...0...1ac.1.64.img..2.23.2040.DsP8tI_2sFs#imgrc=Yo7qrBqoKjG5uM%3A
karma1
@eszegfu: Nem vagyok tul veszelyes, tudom kezelni magamat a bepanikolas ellen, mely lelegzeteket veszek, es neha felallok, jarkalok par lepest. Altalaban soha nem az ablakhoz kerem az ulest ,(ez a leghulyebb hely a repulon), hanem a folyoso melle, mert akkor barmikor fel tudsz allni. Jobbrol-balrol 3-3 ules van, kozepen altalaban 4-5, geptipusa valogatja. A ferjemmel egyszerubben utazom, de megtettem az utat 3x teljesen egyedul, az azert nem volt tul vidam, mert a szomszed lehet budos, unszimpi, es esetleg 4-5 orat a valladon alszik, mert lebillen a feje. Nem tudsz sokat tenni ellene...:o))))(Hallgathatsz radiot, nezhetsz mozifilmeket, abbol nagy a valasztek, de ha ugyanazzal a legitarsasaggal repulsz, eleg nagy a valoszinusege, hogy csak ugyanabbol a 20-30 filmbol vaklaszthatsz...)
eszegfu
@karma1: Értem... tehát saját Magadat "kezeled"...
karma1
@eszegfu: Otthon ezelott 20-22 evvel volt kaphato az Agykontroll (a netrol a mek.hu-rol is letoltheto, magyarul olvashato), ez egy bizonyos onszuggeszcio...Altalaban tudok magamnak parancsolni, foleg, hogy kituzom peldaul a celt, hogy nemsokara lathatom a barataimat ELOBEN, lemehetek a nyaralonkba, meg ilyesmik. Visszafele meg annak, hogy nemsokara jon elem a lanyom, meg az, hogy ujra a megszokott kornyezetemben, normalis nyugodt eletemben leszek. (Hazafele csak 2 nap, mert ketszer ugrunk idozonat ).
solidedge
A légitársaságok örömmel fogadták hogy vonaton utazik, mert ha a repülőn az egyik oldalra leül a gépet nehéz egyenesben tartani.
Bringás
Libsiék már csak ebbe tudnak belekötni? Nagyon pocsék helyzetben lehetnek!
Operálatlan bibircsók, bőrkeményedés, stb? Csupa a közre tartozó dolog!
rdos
@karma1: Meglehet tényleg csak fotóbolt. Amúgy visszatérve a pocakra, bár ez lenne a legnagyobb bajunk moszkoVityával. :-(

Viszont ez a turista osztály nekem igencsak gyanús. Mondjuk ez legyen a második legnagyobb gondom. :-)

propeller.hu/itthon/3230807-egymilliardert-repult-orban-viktor
Veleda
Ez már tényleg sörhas a javából. Elég nehéz lesz bepréselnie magát a szűk helyre. De ez a német vagon is hülyébbül néz ki, mint egy magyar 2. osztály. Itt még mozdulni sem lehet.
bencemacska
@moareka: ma, 07:37

Kergessük meg!!!-:))))
papa.49
Már csak a kalap hiányzik a tökfejéről, meg a tajtékpipa a pofájából, oszt kész a vajda))))))))))))))))
Yoda69
A taho zsirdisznaja. Hogy lehet ez a geci Magyarorszag miniszterelnoke?
szmeagol
Vágósúlyban van!
Böllér kerestetik!
Bérezés megegyezés szerint!
bencemacska
@eszegfu: Nézd meg az apját!
Ha nem lenne ősz a haja, nem mondanád meg, hogy ő az idősebb!!!
Szerintem a fiúé festett!!!-:)))
bencemacska
És hol vannak a testőrök mögüle??? Nehogy azt mondja valaki: egy müncheni vonaton egyedül utazik. Hiszi a piszi!!!
papa.49
@bencemacska: Körben az üléseken bujkálnak...
Pálinkafőző Rézüst
görög, görög, habszol, bekebelez, oszt pukkkk...
szmeagol
@Pálinkafőző Rézüst: Csupa ganyé lenne minden!
silber13
Hogy néz ki ez a szerencsétlen?? Es ez Magyarország miniszterelnöke? Rettenetesen hasonlít a régi Dahlgren " palackágyúra"
eszegfu
@bencemacska: Jó, igazad lehet! De eléggé kopaszodik -- jobban, mint az apukája -- és ezt festetné?! Találtam egy fotót valamelyik meccsen készithették, ahol együtt vannak... állatira hasonlitanak egymásra, de az apukája majdnem 1 fejjel alacsonyabb. Az is tény, hogy Torgyán doktor is festette azt a pár szál haját...
Pálinkafőző Rézüst
@szmeagol: az...
@silber13: tulképpen nem a kinézet a fontos...Láthattuk ezt már Churchill, stb. esetében. Hanem hogy a kis ganaj a milliárdjaival egyenes arányban fújódik fel...boáááááááááááá...:((
Pálinkafőző Rézüst
@eszegfu: kitől alacsonyabb??? :O nemáááááá...:))))
bencemacska
A varangyos béka is felfúvódik, mikor az ökörre akar hasonlítani! Aztán egyszer csak : PUKK...
Pálinkafőző Rézüst
Majd jön a kimondhatatlan nevű fogyista, oszt kinevezi a kis döbrencs fogyasztóügyi államtitkárnak...:))))
bencemacska
@eszegfu: Csak arra akartalak figyelmeztetni, hogy nála ez nem örökletes, hanem az, hogy szeret zabálni. És nincs aki figyelmeztetni MERNÉ arra, hogy ez előbb utóbb végzetes lehet!!!
(Álom, álom...)
eszegfu
@Pálinkafőző Rézüst: De, hidd el! O.V. 1 fejjel magasabb az apukájánál. 444.hu 2015. márc.14-én tette közzé ezt a képet.
Pálinkafőző Rézüst
@eszegfu: jóvanna,,, :)) Én nyitott vagyok minden scifis, alienes teóriákra...:)))
eszegfu
@bencemacska: Értettem... csak próbáltam "jószándékuan" valamelyik felmenőjére fogni a dolgot!:) "Álmodj királylány"...
eszegfu
@Pálinkafőző Rézüst: Igazán "lökött" vagy... már bocsánat!:)
Clavigo
Talán ""minden órás " a Zsírmore...
Peller Anikó
Ugyan már, ha csak ennyi lenne az összes bűne, akkor megcsókolnám azt kis dundi pofáját.
moareka
@magyarbakancs: majd lesz a fején korona,-arra hajt, a vár már meg van...
nemkati
@Peller Anikó: Fura egy gusztusod van. :DDD
Bringás
Szóval mindig a Miniszterelnök Urat kell szapulni? Szerintem tesz rá magasról, neki elég a hatalom és a győzelem! A kiskutyáké meg a vinnyogás! Hajrá Fidesz!
Macskaszem
@Bringás: Neked milyen típusú élvezetet okoz, hogy ez a puhos disznó szarik az országra, miközben a hordájával szétlopja, lerabolja azt? Erre élvezel te kis perverz?
Sziszifusz
@Bringás: 17:01
"... neki elég a hatalom és a győzelem ! "
Ugye a vagyonból, a pénzből neki és társainak, soha nem elég ? Ezért nem írtál róla.
nemkati
@Bringás: Na pont ez a baj a csüngőhasú bandavezérrel: "tesz rá magasról, neki elég a hatalom és a győzelem". Talán miniszterelnökként a nép sorsával kellene foglalkozni, és nem a saját hatalmával, meg harácsolásával!
Bringás
@Macskaszem: "@Bringás: Neked milyen típusú élvezetet okoz, hogy ez a puhos disznó szarik az országra, miközben a hordájával szétlopja, lerabolja azt? Erre élvezel te kis perverz? "

Szóval a balfékek és libsiék mivel is különbek? Így az utolsó mondatod most neked szól!
Bringás
@nemkati: Hidd el a néppel foglalkozik, nem holmi szűkölő bandával, amelyik tele pofával szidja!
nemkati
@Bringás: Ez nem hit kérdése, hanem tények, tettek, amik magukért beszélnek. Téged csak nem elvakítottak valamivel, hogy nem látod, ami a szemed előtt történik? Ja, úgy akkor értem.
Clavigo
@Bringás: Megint "bunkö vagy Bugsy ""...
justhpeter
Ha a csüngőhasú egy ostoba piaci kofa lenne, mindenki leszarná a kinézetét. De egy ország miniszterelnöke, intelligencia, kultúra és ízlés nélkül, hasonló, de még alacsonyabb szintű csürhével körülvéve.
Macskaszem
@Bringás: Tudod az általad balféknek, libsinek tituláltaknak volt arányérzékük. Igaz rendszeresen, de módjával, önmérséklettel loptak. Az orbán maffia viszont pofátlanul, mértéktelenül, tahó módon mindent ellop, sőt, amit ők lopnak, azt egyenesen törvény írja elő, a saját törvényeik, egyénre, pofára szabva.
simmering73
Hol készült ez a kép? A felcsúti kisvasúton?
verőce21
@emerencia: (05:50) Valóban, foglalkoznak itt eleget a testsúlyával, alkatával: "Zsírdisznó", "csüngőhasú", "törpe diktátor", stb.
Engem viszont egyáltalán nem érdekel az alkata. De az, hogy másnapos gyűrött öltönyökben, hibásan szabott zakókban képviseli az országot Brüsszelben, vagy más magasabb szintű tanácskozásokon, ahol ilyenekre odafigyelnek, az érdekel. Mert tévedés azt hinni, hogy az embert nem a ruházata alapján értékelik. Az első benyomás számít ott is. Másodlagos csak, hogy mit mond.
Az arisztokratikus magatartást máshol emberöltőkön át tanulják. Ahol erre nem volt lehetőség, erre figyelni kell, nem bujkálni a konferenciatermekben, ezek villámcsapások két sötétség között. Ez is a mesterségbeli nagy titkok egyike.
bencemacska
@verőce21: Vagy legalább a protokoll főnököt nem kellett volna kirúgni, hanem tanulni tőle!
Szókrakész
Nemhogy örülne mindenki, hogy turista osztályon utazott.
Eddig az volt a baj, hogy 1 milliárdot röpködött el.

A tipikus komcsi, ha van rajta kockás ing, ha nincs...
Szókrakész
Az vese rá az első követ, aki idős korára nem hízott meg egy kicsit, vagy nagyon.

A tettei alapján kellene meg(el)ítélni, nem a külsője miatt.
nezelodo
"Libsiék már csak ebbe tudnak belekötni? Nagyon pocsék helyzetben lehetnek!
Operálatlan bibircsók, bőrkeményedés, stb? Csupa a közre tartozó dolog!"

Látod drótszamaras barátom, felbátorodtak a népek a pocakos tábornokok szapulása hallatán!
kkalman
Jó vágósúlyban van. Kár, hogy mérgező!
kamazuka
Így kezdődik a cukorbetegség.Azután egy szépnapon mikor várólistára kerűl,mert elfogyott az inzulin,rádöbben,hogy Ágika nem volt jó választás.
Sebaj.Vezérünk élt,él,és élni fog.
Mint Willy!
idppp
@Szókrakész: @Szókrakész: Az alapján ítéljük meg! De jobban járna, ha a külseje alapján ítélnénk meg, mert a tettei gyalázatosak, lop, csal hazudik, nyomorba döntötte az országot, ha továbbra is ilyen szorgalmasan tevékenykedik Magyarország egyenlő lesz a nullával! A tőlünk klasszissal lemaradt szlovákok úgy húztak el mellettünk, mint a rakéta, igaz, hogy ott nem lopták el az EU-s támogatások nagyrészét! A templom egere szegénységű románok utolértek minket, ezek nem baloldali adatok, hanem nemzetköziek! Agymosott nyaloncok csak dolgozzanak keményen a csüngőhasú hibbant hátsó felében...
Szókrakész
@idppp: Már meg is adtad a választ.
A tettei alapján!!!
Van bőven mit kritizálni.
Azokkal se tud senki semmit kezdeni.
Egyenlőre.

Soha nem a külső!!!

Ezen az alapon lehetne bárkit szidni, kritizálni.
Még önmagunkat is.
Vagy akár a szüleinket, gyerekeinket is.
radikalisdemokratak
a kép tanúsága szerint is vágósúlyra hízott a
.
GECIGÁNY!
.
SZERINTEM ÖLJÜNK DISZNÓT!
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: a kisgecit kihagytad...Légy körültekintő, és pontos...Mert pontosan az...:)))
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: És te milyen vagy?
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Csak ,hogy a vitát eldöntsem,ez egy Airbus A321-211
De a ronda pocak igaz!
nemkati
@Szókrakész: A Propeller szerint ez egy müncheni vonat, a 444.hu szerint repülő. Nekem meg tökmindegy.
Szókrakész
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Csak ,hogy a vitát eldöntsem,ez egy Airbus A321-211

Akkor az Airbus A110
JAJMÁR
A jelenlegi eü. helyzetben egyenesen felháborító, ahogy egyes vezetők arról papolnak, hogy akik nem vigyáznak az egészségükre, több hozzájárulást fizessenek, miközben ők láthatóan nem vigyáznak, és nekik mégis átlag fölötti ellátás jár.
JAJMÁR
Van akit a ruha tesz "emberré", és van ruha, amit a viselője tesz népszerűvé!
Aztán van akire fölösleges drága ruhákat aggatni, mert nem tudja viselni, minden hiába, liglóg rajta.
karma1
@rdos: En is azt kivanom, hogy az eletben TENYLEG ez legyen a legnagyobb bajod (magyarra leforditva: ki nem sz@rja le ezt a csungohasut?...:o)))))
Bringás
@Macskaszem: Még egy rágalom! Hol folyik eljárás fideszes ellen?
Bringás
@Clavigo: De nem támogatom gyilkosok betelepítését, mint a hazaáruló csürhe!
Macskaszem
@Bringás: No és ki folytatná le az eljárást? Csak nem poltpéter? Ahhoz előbb ki kéne húzni a nyelvét orbán seggéből. Azt viszont leshetjük, mert igen busásan jövedelmez a poltfamilinek.
rdos
@karma1: Köszi.

Az ülés számozás téma (tényleg túl nagy a szám és a tól - ig sem szokvány ülésen, talán ha utcanév táblákon sarkokon).

Akkor mi van, ha az újságtartó az ülés hátulján, a számok pedig egy újság címlapján vagy bármelyik lapján olvashatók, vagyis egy újságot látunk kilógni az újságtartóból?
eszegfu
@Tavryni őrnagy: 22:11 A Te tipped az igazi! Biztos is, hogy Bringás valahogy igy van belül "kiképezve" és ő hordja-viszi!:)
silber13
@Bring4ás: Otthon csúrhézz a szőröstalpú cujkavedelő haverjaiddal, te múveletlen pakulár!
magyarbakancs
@eszegfu: Általában a vasúti kocsikon nincs lehajtható ajtajú személyi poggyász tartó.
Ezek repülőn szokás használni.
Aztán elő fordulhat nem vitatom.
Feltűnően keskeny a közlekedő folyosó is.
Vonatokon kicsivel szélesebb.
eszegfu
@magyarbakancs: Én is próbáltam "logikázni" pontosan a csomagtartókkal... de feladtam, mert egész csomó fotót linkeltek be, mely szerint a bajoroknál és a franciáknál léteznek hasonló vonatok. Viszont azt gondolom, hogy egy ország miniszterelnöke sem utazik vonaton, mert nem igazán biztositott az őrzése, ami még O.V. esetében is normális!
magyarbakancs
@eszegfu:" egy ország miniszterelnöke sem utazik vonaton, mert nem igazán biztositott az őrzése, ami még O.V. esetében is normális!"
Látod ez a kulcs kérdés.
Szerinted egy égőtől fűtött ember kiberei nélkül utazna a vonaton ,repülőn?
Hiányolom a fül halgátős fekete öltönyös kibereket. az,az a testőröket.
Mert vagy előtte,mellette,mögötte állnának a testőrök.és nem vegyülne csak ügy a tömeggel.
Szerintem meg felesleges azzal foglalkozni ez repülő,vonat.
Teszek rá magasból mivel utazgat
nemfideszes
@Szókrakész: Az mondjuk ugye teljesen kizárt, hogy az első vagy business osztályon utazott de:
1. hátrament gazsulálni a "zemberekkel" (nyilván nem csak ő volt magyar azon a gépen)
2. hátrament a vele együtt utazó de csak turista osztályon helyet kapó delegációhoz
3. hátrament az illemhelyre mert az első vagy business osztályon éppen foglalt volt...
Amúgy az ilyen rövid távú járatokon csak turista és "business" osztály van.

Szóval jó pár oka lehet, hogy a kép mért a turista osztályon készült, de neked úgy is az a lényeg, hogy megint komcsizhattál egy "kövéret"...
eszegfu
@magyarbakancs: Teljesen egyetértünk!
papa.49
Utazott, IGEN
A mi pénzünkön utazott, IGEN
Dagadt, IGEN
A többi mellékes ez ügyben))))))))
karma1
@rdos: Nincs kilogo ujsag, mert feszes halok szoktak ott lenni, de nem ilyen magasan... Ez nyugodtan lehet egy modern vasut belseje, akar a turistaosztalyon is, viszont nem hinnem, hogy ez nem egy fotoshop...Meg eletemben nem lattam a dagadt focihuszart rovidujju filleres poloban... Ezt a kinai piacon ha harmat vettel, mar egy szazasert utanad dobta a kereskedo. Nekem semmilyen iranybol nem teccik, TEK-est se nagyon latok korulotte...Nem hiszem, hogy amig o el nem foglalja a helyet, addig akar egy TEK-es is le merne ulni...:o)))
Bringás
@Macskaszem: Előbb a "demokratikus ellenzék" seggéből kéne a nyelvét kihúzni az agyatlanoknak!
Szókrakész
@nemfideszes: Akkor ezt meg is beszéltük.
És még hányat fogok itt " egy kövéret komcsizni", míg ti megvilágosodtok!!!
Macskaszem
@Bringás: Szép dolog is, mikor egy agyatlan agyatlanozik.
nemfideszes
@Szókrakész: ... és ti (Te) mikor fogtok megvilágosodni? Attól, hogy valaki orbánt, a fideszt vagy netán a jobbikot kritizálja még nem lesz baloldali, de főleg "komcsi"! Ha már ezt képesek lennétek felfogni egy lépéssel előrébb jutnátok a "megvilágosodás útján". A hatalom csak a bringás féle alakoknak egyszerűsíti le a dolgokat "fehérre és feketére", csak hogy ne kelljen a gondolkodással sokat vesződniük. Te is ezen csoportba tartoznál?

"És még hányat fogok itt " egy kövéret komcsizni", míg ti megvilágosodtok!!!"

...hmmmm, csak nem nálad volna a "bölcsek köve"?
Macskaszem
@Bringás: Fordulj orvoshoz vazzze, mert súlyos emlékezetkiesésben szenvedsz. Így már érthető, mért rajongsz a csüngőhasúért.
wagabund
amúgy..csak zárójelben...mi pasik valamennyien szenvedünk a pocakunktól...én speciel nagyon utálom, mert a cipőfűzés, a zoknifelhúzás is hatalmas nyögés...azontúl zuhanyzáskor nem látom mit is mosok a hasam alatt...

minisztrelenök ide, miniszterelnök oda, ős is húz zoknit...bár lehet, hogy a személyzet adja fel..

hát így élünk a nagy hasunkkal..kivétel nincs!
bencemacska
@wagabund: Hogy ő hogyan van megelégedve a pocakjával, számomra lényegtelen. De, ha valahol megjelenik, kötelessége úgy megjelenni, hogy ne hozzon szégyent ránk! Én igényes vagyok, a nála nagyon sokkal idősebb férjemet nem engedném így az emberek közé a magyarokat égetni!
Kisbundi
A magyar konyha, a finom italok tükörképe emberünknek. Miniszter elnök a titulusa, kinézetre nem több egy suttyonál.
papa.49
@Kisbundi: Még túl is értékelted, annál is kevesebb!!!
bencemacska
@Kisbundi: Kinézetére nekem jobb hasonlatom is van, de kitiltás veszélye miatt kussolok!
wagabund
@bencemacska: igazad van, nincs is min vitatkoznom..sőt tisztelet érte.

...most jön az, amiért kapok a pofámra...

...mondja meg valaki, hogy a min.eln. miért engedte, hogy megnőljön a hasa...mint látjuk, nyugaton már csak vékonyabb politikusok a frontemberek..valami oka van, hogy ezt nem tudja lefogyasztani...
Orbán amúgy igényes, ki van zárva, hogy nem szenved a nagy pocakjától...

nos? ha valaki, ő aztán megtehetné, hogy szupercsoda diétákkal tartsa a versenysúlyát...ő is tudja, hogy nem előnyös ennyi túlsúly...

mégegyszer...valami oka van, hogy elengedte magát.

(tudom magamról, nekem is van pocakom...pironkodok is miatta...Ő egy igazi frontember, akire figyel több millió ember, és sokaknak példakép...még a végén elkezdenek hízni a férfiak Orbánt követve.)

na jó, ezt viccnek szántam...itt a szmájli is

:-)
bencemacska
@wagabund: Szerintem az igényesség hiánya, meg a nemtörődömség, ami ehhez vezetett, mert nem öröklött. (Nézd meg az apját, vagy az öccseit!)
De lehet, hogy csak az a probléma, hogy senki nem meri figyelmeztetni a szabályokra. Egy állandóan ülő és még a WC-re is kocsival menő manusznak nem kell megenni húsvétkor egy egész főtt sonkát!!!-:)))
Legalább arra figyelmeztethetné valaki, hogy a fizikai gyarapodás csökkenti a szellemi és egyébteljesítményt!!!-:)))
wagabund
@bencemacska: maradjunk annyiban, hogy ott a neje..remélem az mer szólni...mert kizárt, hogy őt nem zavarja.
lampa laz
9 hónapra szorúljon bele amit megevett.
bencemacska
@nemfideszes: Igazad van, nem tartoznak a hű de ... kategóriába. De az apja alig valamivel fiatalabb nálam, milyen lesz a korban a fia?!
Az öccse egy visszavonult birkózó, annak megfelelő korpusszal, nem közszereplő. Csak saját magát képviseli nem a MAGYAROKAT úgy an blokk.
A fiatalabb öccse megjelenésre nem néz ki rosszul, de ... őt nem bántjuk!!!
rackabajusz
@wagabund: kap az a szerencsetlen eleget, ha szol...
rackabajusz
.. elobb-utobb ugyis kihozzak majd, hogy az nem is o volt, hanem egy dublorje
rdos
@karma1: Ha már retus, valami "klasszikusat" linkelek. Felhővel vagy anélkül bal kéz látszik vagy sem, ... variációk tömkelege és retus. :-)

retronom.hu/node/19852
karma1
@rdos: Aranyos vagy, koszi szepen, mert reg lattam ennyi hsz-t egy nem tul komoly problema eldontesehez,...:o))) Jot szorakoztam rajta,...(Johet meg Sztalin is - a kepeirol ugy tuntek el a bajtarsak, amilyen utemben vegezte ki oket...:o)))))
rdos
Jezsov eftárs Sztálinnal, majd Sztálin Jezsov eftárs nélkül. Mint tudjuk, bár ez a képmanipuláció műfaja szempontjából lényegtelen, Jezsov eftársnak nem az volt a legnagyobb baja, hogy törölték egy fényképről. :-(

hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Voroshilov,_Molotov,_Stalin,_with_Nikolai_Yezhov.jpg

hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:The_Commissar_Vanishes_2.jpg

Nem is tudom, miért jut eszembe még a sakkozó Kádár eftárs képe.
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: Én lelkileg nyugodt, kiegyensúlyozott vagyok. Ez azt jelenti, hogy magasról, nagyon magasról leszarom a hüjjéket, és a tudatos provokátorokat...Ugye érted? :)
mariaberta
A kis GÖMBŐC... Egyszer majd kidurran,,,,
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: (14:09) Ugyanakkor azt is jelenti, hogy nyugodtan a magasba köphetsz, és kiegyensúlyozottan aláállhatsz! :)
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: látom, nem érted...:)) Biztos voltam benne...:)))
tutajos
Xanax + Ketamin + pálinka + szalonna = lsd. a fentebbi képet !
"Na, ugye!"
tutajos
@mariaberta: Egyszer majd kidurrantják!
"Oszt jónapot!"
Csodálkozó
@Bringás: 12:43
Persze csak azért a pocak, hogy ha lecummantod ebben a melegben, árnyékban legyen a tökfejed.
Hiába, ha a horvát szembeköpik, azt mondja, az eső esik.
Csodálkozó
Nem horvát, kurvát.
Éljen a prediktív szövegbevitel!
CsipkeRózsa
Figyelem, ez még 2016-os pocak, most 2018 van.
Nessy
@CsipkeRózsa: Azóta a pocak nőtt, a zakó maradt!
tulipan
Nem csoda, immár 8 éve zabál! Undorító ránézni is!!!
tulipan
@justhpeter: Felkapaszkdott, gőgös, ostoba parvenű!
eszegfu
Szerintem egy bizonyos koron tul, már csak az a lényeg: a kaja bevitele (és persze az "ürités"!). Na más most, ha O.V.-nek "csak" ez lenne az egyetlen hibája, hogy "zabál", az irtó jó lenne!!! Egyébként ... lehet kedvelni egy pocakos férfit is, mint ahogyan egy duci nőt is...
görbetükör
@eszegfu: Igazad van. Azonban, ha arra gondolok, hogy kinek a vérén növeszti a pocakját, valahogy nem tudom kedvelni...
eszegfu
@görbetükör: Értem én, hogy ezzel "társitod" a kövérségét! De tudod én magát a személyt nem kedvelem...azaz lehetne "gizda" is, tök mindegy az "állaga"!
advocat
Kedves nyugger nagyik! Látjátok! Ilyen a nagyik öröme! Szép, nagyhasú! Öröm az ilyenre szavazni! Ez kell nektek! Egyébként kisbírónak még elmenne. De nem az.
görbetükör
@eszegfu: Lehetne gizda, de nem az. Főleg, hogy kijelentette, hogy ki nem állja a pocakosokat. Ja, hogy katonáéknál? De Német Szilárd sem éppen gizda.
Szóval sem önmaga felé, sem a sleppje felé nem szól a pocak utálata. Hát akkor már csak az egyensúly kedvéért is... :D
görbetükör
@advocat: Milyen jó is lenne, ha csak a nyuggerek szavaztak volna rá! De az aktívak is! Akár érdekből, akár félelemből, de többen vannak a nyuggereknél. Ciki, nem?
tulipan
@görbetükör: Bizony, nagyon is igazad van, sajna!!
kiscsillag66
Felháborító, hogy ott áll a szerencsétlen, és senki nem adja át a helyét... Bezzeg, a rendelőben rögtön előre engedték, ott tudták, mi az illem!
simmering73
Lehet őt is mesterségesen hízlalják, mint Kim Dzsong Un-t.
Yoda69
Ezért vett az adózók penzebol maganrepulogepet, hogy ilyen képek többé ne keszulhessenek.
Nessy
Még szerencse, hogy nem tábornok. Most magát is "ki nem állhatná"!
Ahhoz képest, hogy milliárdokat költ a sportra, néha neki sem ártana némi mozgás, és kevesebb kalória!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.