Nem mulasztotta el részvétét nyilvánítani Esterházy Péter gyászoló családjának Orbán Viktor, csak nem a sajtóban, közösségi oldalakon akarta ezt megtenni – írja a Borsonline.

A közösségi oldalakon a legtöbben Orbán Viktor részvétnyilvánítását hiányolták az elmúlt napokban. A miniszterelnöki sajtóiroda vezetője azt közölte, hogy Orbán Viktor levélben fejezi ki részvétét az elhunyt családjának. A levél tartalmára nem tért ki, ám ha a család szándékában áll, azt megoszthatja a nyilvánossággal.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már a nagyeszű KE-nél is megjegyeztem!
Ki a jó büdös francot érdekel, hogy valami sötét műveletlen paraszt-suttyó milyen leveleket irkod. Az viszont közügy, hogy a köztársaságtalanított Magyarország legfőbb méltóságai (számukra nagyon bő) ruhájában tetszelgők miként róják le tiszteletüket egy valódi szellemi és művészi főméltóság előtt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
Barátaimnak és ellenségeimnek!
Ma nem harcolok!
Tomi emlékének áldozva ezt az időt!
Ha nem tudtok felül emelkedni a sérelmeiteken, nincs miről beszélnünk!
silber13
@Bringás: Te izé...Velocipédes! Tanuld már meg, neked itt nem ellenségeid vannak, hanem politikai és morális hitvallásod miatt ellenfelekkel találkozol. Próbáld értelmezni a kettő közötti különbséget!
Bringás
@silber13: Bár csak elhihetném!
Hitetlen vagyok!
silber13
@Bringás: Mert te a descartesi filozófia egyik vadhajtását vallod Azért vagy hitetlen.
Bringás
@silber13: Igazad van! Tényleg nincs hitem!
silber13
@Bringás: Persze számodra felesleges is Descartes nevét említeni, úgysem érted. Ha peig - szerinted - nincs hited, akkor te hovatovább pogány vagy,esetleg más elveket valló Európával szembemenő az ottani értékeket tagadó migráns.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.