Nem mulasztotta el részvétét nyilvánítani Esterházy Péter gyászoló családjának Orbán Viktor, csak nem a sajtóban, közösségi oldalakon akarta ezt megtenni – írja a Borsonline.

A közösségi oldalakon a legtöbben Orbán Viktor részvétnyilvánítását hiányolták az elmúlt napokban. A miniszterelnöki sajtóiroda vezetője azt közölte, hogy Orbán Viktor levélben fejezi ki részvétét az elhunyt családjának. A levél tartalmára nem tért ki, ám ha a család szándékában áll, azt megoszthatja a nyilvánossággal.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már a nagyeszű KE-nél is megjegyeztem!
Ki a jó büdös francot érdekel, hogy valami sötét műveletlen paraszt-suttyó milyen leveleket irkod. Az viszont közügy, hogy a köztársaságtalanított Magyarország legfőbb méltóságai (számukra nagyon bő) ruhájában tetszelgők miként róják le tiszteletüket egy valódi szellemi és művészi főméltóság előtt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Már a nagyeszű KE-nél is megjegyeztem!
Ki a jó büdös francot érdekel, hogy valami sötét műveletlen paraszt-suttyó milyen leveleket irkod. Az viszont közügy, hogy a köztársaságtalanított Magyarország legfőbb méltóságai (számukra nagyon bő) ruhájában tetszelgők miként róják le tiszteletüket egy valódi szellemi és művészi főméltóság előtt!
volvós
havasibercike a betanitott ugribugri megmagyarázta.
Valóban ilyen egybites kicsi kedvenc ez a " ..." ??
RonaGyuri
Ha valaki nem értené: Ők az egész országot (sőt ebben a népet) képviselik, függetlenül attól, hogy nem tartoznak azok közé, akik olvasták és értették Péter írásait! =))
aremy
@volvós: az ugribugri a tetű szerintem.
volvós
@aremy: ugyanarról beszélünk, csak én visszafogtam magam...:-)))))
karma1
Nem biztos, hogy ennyi tahosagot el lehet rejteni, utolag sebteben kuldott levelekkel megmagyarazni a menthetetlent...
Egy amerikai elnok nem atall odamenni szemelyesen, ahol problema van, es a nyilvanossag elott AZONNAL allast foglalni, ha kell, sajnalkozni, ha kell megemlekezni, vagy eppen anyagilag gyorsan segelyezni valakit, valakiket...

Ez csak a putribol jott torpe focibuzinak zsenant, es valoszinu azert, mert akkora urnak hiszi magat, hogy azt hiszi magarol, neki nincs szuksege protokollfonokre, aki elmondja neki reszletesen, hogy hogyan kell egy helyzetben egy diplomatanak viselkedni.
Ceausescu sem tudta elete vegeig megtanulni, hogy peldaul hogy kell viselkedni egy diszebeden: szamtalanszor lattam azt a nemet dokumentumfilmet, amiben lopva korulnez, hogy ki latja ot, es megtorli a szajat a hofeher abrosz sarkaban...
Bringás
Érthető Orbán reakciója! Mint miniszterelnök nem léphet túl a magyarságot sértegető, "Így gondozd a magyarodat." című Esterházy íráson, ezért mint választott miniszterelnök nem nyilvánít részvétet. Viszont mint magánember, levélben a kultúrát ért veszteség miatt írhat és ezt meg is tette!
Elegáns megoldás úgy, hogy ebben benne volt a politikusi állásfoglalása is a magyarság mellett! Magam is ezen a véleményen vagyok, így nagyon megértem!
silber13
@RonaGyuri: 09:10-re:" Ha valaki nem értené: Ők az egész országot (sőt ebben a népet) képviselik"
Óh irgalom atyja ne hagyj el!!
"függetlenül attól, hogy nem tartoznak azok közé, akik olvasták és értették Péter írásait! "
"Na ez tökéletesen igaz!!"
silber13
@Bringás: Hihihi!!! Orbán meg a kultúra!!:-))))))))))
Bringás
@silber13: Libsiék és a hazaszeretet? :-))))))))))))))))) HiHiHi
RonaGyuri
@Bringás: 12:32 köszönöm az őszinte segítségedért; Ha lett volna valaki, aki nem értette volna meg imádott fél-istened bunkóságát, te okadatoltad, hogy nem tévedtünk: sötét, gátlástalan gazemberek vagytok! =))
vitriol
@Bringás: nyilván az a véleményed, hogy orbán az "elegáns megoldások" híve, mert mindent rendkívül elegánsan csinál: a tolvajlástól elkezdve a szotyiköpködésig, de itt befejezem, mert lehetne sorolni reggelig!
silber13
@Bringás: Te hibbant proletár! Hogy jön ide a hazaszeretet?:-)))Másfelől meg Orbánt és a hazaszeretetet emlegetni egy napon, röhejes, egy külhoni, mélymagyar, baksisért melldöngető valakitől!:-)))
Bringás
@silber13: A liberálisokat egy napon emlegetni a hazaszeretettel nem lehet!
Bringás
@RonaGyuri: A nemzetért való kiállás nem bunkóság!
silber13
@Bringás: Dehogynem lehet! Sokkal inkább lehet, mint akár az Oltárkő tetejéről rikoltozni echte magyarságát valakinek!
papa.49
@silber13: Tedd hozzá olyan ordibál aki nem is magyar!!!
Desischado
Ugyan már! orbán és a kultúrált viselkedés? Azt sem tudja, hogy az micsoda!
nezelodo
Ne fanyalogjatok, azt, hogy megint az zunijó soros elnöke akar lenni, majd megüzeni nekik pár tízezer óriásplakáton, és akkor hátradőlhet a publikum!
papa.49
@nezelodo: Remélem Brüsszelben több eszük lesz annál, hogy ezt a szarzsákot bízzák meg vele!!!
Veleda
@sziha: szerintem érti a kis pimasz, de juszt se nem akar válaszolni:))
Bringás
A Miniszterelnök Úr, mint az ország vezető politikusa egy "Így gondozd a magyarodat." című Esterházy magyargyűlölő írására a nemzettel szemben nem fog sajnálkozni. Ezt mint magánember tette, a kultúra miatt. A temetésen nem lesz ott, mint én sem!
nezelodo
"A temetésen nem lesz ott, mint én sem!"
Szerintem nem fog hiányolni benneteket onnan senki... Láttuk a közelmúltban egy temetésen már a bálványodat, amolyan ott is volt meg ott sem volt módon...
papa.49
@nezelodo: Kerülték őket az emberek, mint ha leprásak lennének!!!
1magyar
Ha Esterházy műve volt az "Így gondozd a magyarodat, akkor Orbánnak nagyon helyesen nem kell semmilyen módon részt venni.
Szókrakész
Ha ennyire követelőznek valami miatt, akkor az emberben azonnal immunreakciót válthat ki.
babp1982
@Bringás: Bringás és az ész két külön fogalom hihihihi:-))
babp1982
@Bringás: Te kis tetűfészek nem is olvastad a művet akkor mitől magyar gyűlölő,és ha olvastad volna is tuti,hogy egy szavát sem érted,mert ami neked van az nem ész,hanem kaki?
papa.49
Követeli a radairossebb, de ennyi kijárt volna az írónak!!!
silber13
@Bringás: A csúti dagadt és a kultúra? Na hiszen!!:-))))) Egyébként senki nem fog egy olyan bugrist mint te hiányolni a temetésről! Sőt a csúti szélháűmosnak sem kell mehjelenni!
silber13
@1magyar: 15:32-re: Szóval kétségeid vannak a mű származását illetőleg! Egyáltalán, olvastad, vagy csak vakogsz a csúti dagadt "sine nobilitate" vagyis sznob érdekében!
JAJMÁR
@1magyar: Miben nem kell Orbánnak részt vennie?

Egyébként a magyar mentalitáson, a magyar milyenségen humorizálni a magyar embernek - főleg, ha író -, szabad, sőt, szinte kötelesség. Az ember mindig saját magán nevet a legnagyobbat, miközben szembesül a saját hibáival is.

Aki ezen a művön megsértődik, az nemes egyszerűséggel mondva, "buta"!
Bringás
@babp1982: A patkány harapása olvasás nélkül is érthető!
babp1982
@Bringás: Tudtam,hogy ostoba ember vagy:-)))))))))))))))))))))))
Bringás
@babp1982: Lehet, hogy ostoba vagyok, de itthon és nem támadok a nemzetemre!
babp1982
@Bringás:Nem lehet hanem biztos:-))))))))))))))))) Ja és ki támad a nemzetére rajtatok kívül?
Bringás
@babp1982: A libsi patkányok, akik nem magyarok!
silber13
@Bringás: Ez nem a te nemzeted.Itt csak egy szimpla betolakodó vagy aki a markát tartja hazudozásainak, magyargyűlöletének díjáért.
Bringás
@silber13: Gondold át! Mi szavazunk!
És te- ti hol is vagytok?
eszegfu
@Bringás: Egy kis elmélet... az emberek sokasága a nép, egy államot alkotó nép pedig a nemzet... gondolom eddig világos?! Ennek alapján állitom: hogy Te igenis támadod a "nemzetedet"!! Ugyanis, aki a nemzet legkisebb "egységét", az embert bántja -- márpedig tetszik, nem tetszik: fajra, nemre, bőrszinre, vallásra, párt szimpátiára való tekintet nélkül mindenki EMBER -- , az bántja a népet és egyuttal a nemzetet is! ÉRTITEK (igy többes számban, ahogy Te használod!) kedves @Bringás?!
Bringás
@eszegfu: Ma csak jó dolgokat kívánok Neked!
Tamás halála ezt váltotta ki! Ma nincs harc, pihenjen Ő nyugodtan!
silber13
@Bringás: Feltételezed, hogy mi nem fogunk szavazni? Ezt azért kérdem, mert képzeld:, veled ellentétben MI itthon vagyunk, míg te egy másik országban vagy otthon, Mert itt - már írtam neked - csak afféle Intruder vagy, különösen a szövegeid tartalma, stílusa után ítélve!
Bringás
@silber13: Ma nem harcolok!
Írj amit akarsz!
Bringás
Legyen ma béke!
Tamás emlékére akit mindannyian tiszteltünk és szerettünk!
Tomi! A kardom és sisakom ma a tiéd!
silber13
@Bringás: Tévedsz, nekem sincs veled asszózni. Csak tudod, olyan álságos a szöveged! Pár kommenttel feljebb elvakultan libsi- patkányozol, stb, majd majd kissé lejjebb fegyverszünetről papolsz.. De kivételesen igazad van, legyen ma nyugi, egy nagyszerű ember és zenész emlékére.
Bringás
@silber13: De most csak békét kérek, Egy napra!
Lehetetlen?
Bringás
@silber13: Köszönöm! Ez emberi!
Tartozom Neked!
silber13
@Bringás: Nem tartozol semmivel Tudom milyen zenésznek lenni
eszegfu
@Bringás: Ezt az 1 napos "leállást" miért nem hirdetted meg pl. Psota, Keres Emil, Ferjáncz Attila, Réz Pál, Zsigmond Vilmos, Aigner Szilárd, Krencsey, vagy Lux Elvira halálakor (2016-ban haltak meg)... Ők mindnyájan legalább annyit tettek szakmai tudásukkal a kulturáért, a sportért, vagy éppen tudományos életért, mint amennyit Somló a zenében! Félreértés ne essék, én is szeretem Somlót, (sőt a Nyugati p.u. koncert kapcsán kb. fél évig dolgoztam a zenekarral) és ha ezzel az 1 napos "gyásszal" + könnyekkel visszahozhatnám, meg is tenném! Mint ahogy az apukámat és a férjemet sem tudtam "visszahozni"... a világ nem áll meg! Engem, őszintén szólva irritál a Te hatalmas gyászod Somló esetében... mi meg a "drogos ligeti makákókat" védő "patkány libsik" egyetlen szavadra elfogadjuk a mai napi béke moratóriumodat...nem érdekes?!
Bringás
@eszegfu: Somló a tiszteletem tárgya!
Nem álltok le? Nem engem minősít!
Ma az Ő napja van. Kértem ellenségeimet, hogy legyen egy pillanatnyi béke!
Nem nagy kérés ez a tisztelet okán. Mi ellenségek méltassuk Őt pártállástól függetlenül.
Fejemet meghajtva!
babp1982
@Bringás: Te meg a hozzád hasonló bocskorosok mondják meg ki a magyar? Érdekes:-)) Orvos látott már te NAGY MAGYAR:-))))
babp1982
@Bringás: Te olcsó kis senki ,hogy mersz Somló Tamásra hivatkozni egy politikai vitában? Ennyire buta ember vagy,hogy így védj ki egy vitát amiben mélyen alul maradsz,mert a tudásod a béka segge alatt van?
silber13
@Bringás: Eddig nem szólaltam meg, sőt kérésed respektáltam, a mai napra szűnjék meg mindenfajta nézeteeltérés éppen Somló Tamás okán,függetlenül attól, hoy szerintem te ugatod a zenét, de ez mostm mindegy. Nagyobb probléma az, hogy te az itteni társulatot többszöröse
silber13
Bocs véletlenül rosszat nyomtam...Tehát:
"...többször is ellenségnek, nem ellenfélnek, ' Ellenségnek" nevezed. Ezt eddig a Propellernél senki nem tette meg, te most új, nagyon rossz színt vittél a kommentelő vászonra.. Megsúgom, eztán ne csodálkozz, ha az itteniek hozzád intézett kommentjei felettébb ridegek, érdesek, - mi több - ellenségesek lesznek.
Bringás
Barátaimnak és ellenségeimnek!
Ma nem harcolok!
Tomi emlékének áldozva ezt az időt!
Ha nem tudtok felül emelkedni a sérelmeiteken, nincs miről beszélnünk!
silber13
@Bringás: Te izé...Velocipédes! Tanuld már meg, neked itt nem ellenségeid vannak, hanem politikai és morális hitvallásod miatt ellenfelekkel találkozol. Próbáld értelmezni a kettő közötti különbséget!
Bringás
@silber13: Bár csak elhihetném!
Hitetlen vagyok!
silber13
@Bringás: Mert te a descartesi filozófia egyik vadhajtását vallod Azért vagy hitetlen.
Bringás
@silber13: Igazad van! Tényleg nincs hitem!
silber13
@Bringás: Persze számodra felesleges is Descartes nevét említeni, úgysem érted. Ha peig - szerinted - nincs hited, akkor te hovatovább pogány vagy,esetleg más elveket valló Európával szembemenő az ottani értékeket tagadó migráns.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.