Másodfokra került G. Fodor Gábor és az általa vezetett 888.hu-n megjelent cikkek ügye az ELTE etikai bizottsága előtt. A másodfokú döntést kedden hozták nyilvánosságra.

A bizottság határozatában megerősítette korábbi, márciusi döntését, azaz hogy a Habony-médiabirodalomba tartozó lap főszerkesztője etikai vétséget követett el.

A testület két cikket vizsgált, az egyik az ominózus, Tóbiás József akkori MSZP-elnökről és feleségéről, Rába Tímeáról szóló cikk, amelyben "maszturbációs segédeszköznek" nevezték Rábát, és a pár tinédzser lányát sem kímélték.

A gyalázkodó G. Fodor Gábort másodfokon is elmeszelték

Az etikai bizottság határozata szerint ezzel súlyosan belegázolt egy politikus és hozzátartozója méltóságába. Közölték, elítélik G. Fodor Gábort, mert megsértette az egyetem normáit, etikai vétséget követett el. A bizottság elrendelte a határozat közzétételét az egyetem honlapján, mivel a vétség is nyilvánosan jelent meg.

Az egyetem közlése szerint a 888.hu-n megjelent "szexista, rasszista, mások személyiségi jogait, emberi méltóságát sértő" tartalmak teljes mértékben összeegyeztethetetlenek az egyetem által vallott értékekkel.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Másodfokon is bebizonyosodott, hogy bunkó. A mai magyarországi állapotok között ezért lehet ott, ahol van. Az átkosban budit pucolt volna és azt sem az egyetemen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alterego56
Kisköcsög dumál, aki egy átlagos termetű nőnél még tamponnak is kevés lenne.
dr. prédikátor
Most már papirja is van róla a gecinek hogy egy teleszart rövidzokni!!!
volvós
@namihami: tegnap 18:26

Növel eltölteni egy éjszakát...:-))
szmeagol
Asszem, megváltoztatom az avataromat, mert ez a génhibás selejt megszégyeníti csúnyaságban!
aremy
akkor ez hogy é helyes kobold a tampon vagy tampon ez a kobold.és amúgy ecccerűen genom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.