A nagyobb ellenzéki pártok nem akarnak igazából győzni: az MSZP lemészárolja egyetlen alkalmas miniszterelnök-jelöltjét, a DK pedig nem hajlandó megújítani magát politikai-kulturális értelemben – nyilatkozta a hvg.hu-nak az Együtt elnöke. Szigetvári ma szomorúbb, mint fél évvel ezelőtt, de nagyobb benne az elszánás. “Ha odajutnánk, államosítanánk a legszűkebb Orbán-érdekkör vagyonát Garancsitól Mészáros Lőrincig”– mondta Szigetvári. “Nem látom azt, hogy akár az MSZP, akár DK győzni szeretne egy ponton túl, és nem győznek meg az ellenkezőjéről. Amit a mai Gyurcsány Ferenc viselkedéséből látok, azt szeretné, hogy övé legyen a legnagyobb ellenzéki párt. Nem vitatom el, hogy le szeretné váltani Orbán Viktort, csak ő ma abban nagyobb ambíciót lát, hogy az MSZP szavazóiból minél többet megszerezzen, ám ez nem elég a győzelemhez. Vannak olyan választók, akik soha nem fognak odamenni, olyan ember kell, aki el tud lépni a 2010 előtti örökségtől”Az ellenzéki politikus meggyőződése, hogy Orbán...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NaponTamas
Gyurcsány? Hamarabb lesz Donald kacsa miniszterelnök mint Gyurcsány. Váltsa le valaki Orbánt,bánja a fene ...De Gyurcsány? Hahaha..Van vagy 368 szavazója
Szókrakész
Gyurcsány tudja mit csinál.
Majd hülye lenne leváltani.
Igaz esélye sincs.

De akkor hatalmon már nem mondhatna, nyilatkozhatna mindenféle baromságot.
Akkor már tényekkel megfogható, támadható lenne.
Most azt hazudik amit akar. Nem kell számokkal igazolnia.
Csak azt kell mondja, legyen Uber, legyen migráncs, legyen..., visszaállítanánk ezt, megbüntetnénk azt...
És a sötétek már tapsikolnak is neki.
És már most rohannának a szavazófülkékbe, amik még fel se lettek állítva.
papa.49
Az ,,ellenzéki langymeleg szar,, kimondottan kényelmes, és főleg kifizetődő a jelenlegi vezető ellenzéki ,,politikusok,, számára, sajnos nem látok igazi kivételt!!!
perfekt
Egyenes az útja Vonának!--nem fogjátok elhinni a Fidesz sem akar kormányon maradni.Őrült ütemben,viszik haza a javainkat.A választásokig fennáll majd a teljes gazdasági csőd,fizetés képtelenség-és az új kormány mehet Brüsszelhez,vagy Putyinhoz kölcsönért-vagy az Izraeli államfő megvesz minket kilóra,ahogyan ígérte!--vagy lehet,hogy már az zajlik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.