Csupán az elmúlt három hónapban több mint százmillió forint állami támogatást kaptak azok a szervezetek, amelyek szervezőként vagy partnerként érintettek a Fidesz és Tőkés László körének pártrendezvényévé silányult tusnádfürdői Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor megrendezésében – írja a NOL.hu.

A Pro Minoritaténak egy hete utalt ki 60 millió forintot a Bethlen Gábor Alap (BGA). A társszervező Magyar Ifjúsági Tanács (MIT) május vége óta tízmillió forintot kapott a BGA-tól, a hozzá köthető Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egyesület három, az Áldás Népesség Egyesület pedig 37,2 millió forintban részesült.

A szervezők rendszeresen kapnak támogatást a BGA-tól, állami vállatoktól, fideszes önkormányzatoktól. Tavaly botrány tört ki, amikor kiderült: a Pro Minoritate 150 milliót kért a Fidesz-közeli TBT RO S.A. tulajdonában lévő tusnádfürdői kemping felújítására. Már 2015-re el kellett volna a munkával készülni, de már kitolták a befejezését 2017-re. 

Tavaly bevezették, hogy a 16 óra után érkezőknek 10 lejért (700 forint) karszalagot kell váltaniuk. Fall Sándor sajtófőnök szerint 15 ezren férnek el, s ha ezt meghaladják, biztonsági okokból lezárják a belépést. Ehhez képest Tárnok Mária a csepelieknek azt írta, hogy „legnépszerűbb előadásaink résztvevőinek száma eléri a 15-17 ezer főt". A valóságban ekkora tömeget csak az esti koncerteken lehet látni, a nappali előadásokra általában 30-50 ember szokott beülni, de az is előfordult, hogy újságírók voltak a „közönség". A legnépszerűbb Orbán Viktor szombati előadása, de kétezernél többen azon sem vesznek részt. Amúgy karszalagot csak készpénzért lehet venni, így követhetetlen, hányan lépnek be. Napi 10 ezer résztvevővel számolva a fesztivál öt napja alatt a belépőkből mintegy félmillió lej (35 millió forint) folyhat be.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Rohadj meg hazugovics a posványosi szaroddal együtt, meg vidd magaddal a haverodat is, a hamispapot))))))))))))))))
Erre van pénz de az egészségügyre itthon nincs, nagyon rá fogsz erre még baszarintani büdös bunkó)))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Desischado: Ha már ütnénk őket akkor is ordítanának))))))))))
Mikor kezdjük már behajtani rajtuk az adósságukat???
Jozefina
Remélem ilyen szép sorban ülnek majd elszámoltatáskor a vádlottak padján is. Csupán a kaján vigyor fog másképp alakulni!!!
Desischado
@papa.49: Tőlem máris kezdhetjük! Hozom az ásót!
karma1
Mi van, nem eleg az evenkenti posvanyosi fejtagito, amin a Don kijelenti, hogy miben is all az illiberalizmus?
karma1
Je, a velocipedes sajat magat lajkolja? Mert nem hiszem, hogy normalis ember lajkolta volna a hulye beirasaert...;o))))
papa.49
@Desischado: Markoló kell annyian vannak)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. December 15., 19:32
Kulcsár Edinának komoly fájdalmai vannak
Sport - 2019. December 15., 19:20
17 méterről szerzett gólt Kleinheisler
Itthon - 2019. December 15., 19:16
5+1 jel, hogy nem iszol elég vizet